Rīgas «Dinamo» noslēdz jaunus līgumus ar trim hokejistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» parakstījusi jaunus līgumus ar uzbrucējiem Māri Bičevski, Edgaru Kuldu un vārtsargu Jāni Kalniņu, vēsta vienības mājas lapa.

Kalniņam šī būs otrā sezona Kontinentālajā hokeja līgā.

Kalniņš (augums 182 cm, svars 87 kg) dzimis 1991. gada 13. decembrī un kopumā KHL aizvadījis 30 spēles. Aizvadītajā sezonā, vārtus sargājot Kalniņam, «Dinamo» komanda izcīnīja deviņas uzvaras, pa viņa sargātajiem vārtiem pretinieki meta 852 reizes, tika atvairīti 92,5% pretinieku metienu, vidēji spēlē ielaižot 2,23 ripas, kā arī divās spēlēs Kalniņam izdevās nostāvēt sausā.

Edgars Kulda (augums 183 cm, svars 87 kg) dzimis 1994. gada 13. novembrī un kopumā KHL aizvadījis 78 spēles.

Iepriekšējā sezonā Kulda laukumā devās 39 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 3 vārtus un 6 reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja 6 soda minūtes un lietderības koeficientu -3, vidēji laukumā pavadot 10:10 minūtes.

Māris Bičevskis (augums 180 cm, svars 79 kg) dzimis 1991. gada 3. augustā un kopumā KHL aizvadījis 237 spēles.

Pagājušajā sezonā Bičevskis laukumā devās 51 regulārā čempionāta spēlē, kurā guva 8 vārtus un 8 reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja 26 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +3, vidēji laukumā pavadot 15:56 minūtes.

Bičevskim šī būs septītā sezona Kontinentālajā hokeja līgā.

Trešdien «Dinamo» vēstīja par panākto vienošanos ar kanādiešu uzbrucēju Koltonu Gilīsu. Tāpat iepriekš Rīgas klubs vienojās ar viņa tautiešiem Karlu Stoleriju un Lukasu Lesio.

Tāpat pagarināti līgumi ar vietējiem spēlētājiem - uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu, Gintu Meiju un Miku Indraši, kā arī aizsargiem Krišjāni Rēdlihu un Gunti Galviņu.

Gatavošanos KHL 10. čempionātam «Dinamo» hokejisti sāks jūlija sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu