Skvorcovs vienojies par jaunu līgumu ar Rīgas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» panākusi jaunu vienošanos ar uzbrucēju Gunāru Skvorcovu, vēsta vienības mājas lapa.

Gunārs Skvorcovs (augums 186 cm, svars 86 kg) dzimis 1990. gada 13. janvārī kopumā piedalījies 237 KHL spēlēs, kurās guvis 18 vārtus un atdevis 20 rezultatīvas piespēles, nopelnījis 110 soda minūtes un lietderības koeficientu -18, vidēji laukumā pavadot 12:25 minūtes.

Iepriekšējā sezonā Skvorcovs piedalījās 53 KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 2 vārtus un atdeva 2 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 14 soda minūtes un lietderības koeficientu -9. Vidēji laukumā viņš pavadīja 14 minūtes un 15 sekundes.

Iepriekš «Dinamo» klubs vēstīja par parakstītiem līgumiem ar Māri Bičevski, Edgaru Kuldu, Jāni Kalniņu, Miķeli Rēdlihu, Gintu Meiju, Miku Indraši, Krišjāni Rēdlihu un Gunti Galviņu, kā arī ar kanādiešu viesspēlētājiem Koltonu Gilīsu, Karlu Stoleriju un Lukasu Lesio.

Gatavošanos KHL 10. čempionātam «Dinamo» hokejisti sāks jūlija sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu