Raitums no Latvijas čempiones «Kurbada» pārceļas uz Polijas augstāko līgu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Mārtiņš Raitums nākamajā sezonā spēlēs Polijas klubā Novitargas «TatrySki Podhale», vēsta vienība.

Patlaban 32 gadus vecais Raitums iepriekšējā sezonā pārstāvēja Ogrē bāzēto komandu «Kurbads», palīdzot vienībai kļūt par Latvijas čempioni hokejā.

Raitums ir četrkārtējs Latvijas čempions «Rīga 2000» sastāvā, tāpat viņš spēlējis arī «ASK Ogre» sastāvā, kā arī Baltkrievijas, Ungārijas, Austrijas un Lielbritānijas klubos. Vārtsargs Atirau «Beibaris» rindās kļuvis arī par Kazahstānas čempionu. Raitums nacionālās izlases sastāvā trīs reizes piedalījies pasaules junioru čempionātos, kā arī trīs pasaules čempionātos pieaugušo izlasēm 2006., 2007. un 2011.gadā.

Nākamajā sezonā «TatrySki Podhale» vienībā spēlēs arī uzbrucējs Elvijs Biezais.

«TatrySki Podhale» par Polijas čempioni kronēta 19 reizies, iepriekšējo titulu izcīnot 2010.gadā. Aizvadītājā sezonā vienība apstājās izslēgšanas turnīra pusfinālā, kurā ar 0-4 zaudēja nākamajai čempionei Krakovas «ComArch Cracovia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu