Jāgrs ironizē par 1994. un 2017. gadu neierobežoti brīvā aģenta statusā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Čehijas hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs vēl negrasās noslēgt karjeru un vēlas turpināt spēlēt hokeju visaugstākajā līmenī - Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Tiesa, viņš nav saņēmis nevienu piedāvājumu.

45 gadus vecais Jāgrs savā «Twitter» kontā publicējis kolāžu, kurā redzams runājam pa telefonu 94. gadā, kad viņu uzrunājuši visi NHL klubu ģenerālmenedžeri. Savukārt 2017. gadā Čehijas uzbrucējs neesot saņēmis nevienu zvanu.

Iepriekšējā sezonā Jāgrs pārstāvēja Floridas «Panthers». Nesen «NBC Sports» vēstīja, ka hokejists risina sarunas par viena gada līgumu. Tomēr pagaidām «Panthers» kluba vadība nesteidzas ar kontrakta slēgšanu.

Jāgrs ir neierobežoti brīvais aģents.

Iepriekšējā regulārajā sezonā Jāgrs bija «Panthers» komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. Viņš guva 16 vārtus un veica 30 rezultatīvas piespēles partneriem, bet lietderības koeficients bija +5.

Jāgrs «Panthers» komandā spēlējis divas pēdējās sezonas. Viņš bijis viens no komandas līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu