Ignatjevs kļuvis par Ābola palīgu «Lada» komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas speciālists Viktors Ignatjevs kļuvis par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Toljati «Lada» galvenā trenera Arta Ābola asistentu, vēsta klubs.

Patlaban 47 gadus vecais Ignatjevs iepriekšējā sezonā strādāja Maskavas «Spartak», bet aprīļa beigās viņš līdz ar galvenā trenera pienākumu izpildītāju Alekseju Jaruškinu atstāja savu amatu.

Pirms tam viņš bija darbojies Maskavas «Dinamo» un Rīgas «Dinamo» treneru korpusos, kā arī Latvijas izlasē.

Ābolam bez Ignatjeva palīdzēs arī Vladimirs Šihanovs, kurš pirms tam vadīja «Lada» jauniešu komandu, bet vārtsargu treneris būs Dmitrijs Jačnovs, kurš iepriekš strādāja Maskavas CSKA.

«Lada» pirmdien uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai, bet komandas leģionāri pievienošoties nedaudz vēlāk. Vienība sākotnēji gatavosies Toljati, bet no 18.jūlija līdz 2.augustam trenēsies Latvijas pilsētā Ozolniekos, aizvadot arī trīs pārbaudes spēles. Pēc tam gatavošanās atkal turpināsies Toljati.

«Lada» maija sākumā paziņoja, ka arī nākamajā sezonā to trenēs Ābols, kā arī uz vienu gadu pagarināja līgumu ar Latvijas izlases aizsargu Kristapu Sotnieku.

Ābols «Lada» klubam pievienojās 2015.gada vasarā, sākotnēji kļūstot par galvenā trenera Sergeja Svetlova palīgu, taču pēc tam šis speciālists tika atbrīvots no saviem pienākumiem, un latvietis tika iecelts par viņa vietas izpildītāju un vēlāk arī par galveno treneri.

Savukārt Sotnieks «Lada» komandas rindas papildināja pērnā gada maijā, kad pārgāja no Rīgas «Dinamo», kuru pārstāvēja astoņas iepriekšējās sezonas.

Iepriekšējās divas sezonas «Lada» komandu pārstāvēja arī pieredzējušais latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš gan šobrīd ir bez līguma.

«Lada» iepriekšējā sezonā ierindojās Austrumu konferences kopvērtējuma 14.vietā, Gagarina kausa izcīņai nekvalificējoties.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu