DINAMO RĪGA uzsāk 10. sezonas abonementu tirdzniecību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Trešdien, 5. jūlijā tika uzsākta DINAMO RĪGA 2017./2018. gada sezonas abonementu tirdzniecība. Līdz 16. jūlijam abonementus būs iespējams iegādāties un atjaunot ar papildus 10% atlaidi.

2017./2018. gada KHL 10. sezonas regulārā čempionātā kalendārā ir plānotas DINAMO RĪGA 28 mājas spēles. 27 spēles tiks aizvadītas ARĒNĀ RĪGA. Viena no kalendārā paredzētajām mājas spēlēm tiks aizvadīta ārpus ARĒNAS RĪGA, šī spēle un tās norises vieta tiks izziņota atsevišķi, abonementu cenā šīs spēles apmeklējums nav iekļauts.

Abonementu atjaunošana.

Tāpat kā iepriekšējos gados, pagājušās sezonas abonementu īpašnieki līdz 12. augustam varēs atjaunot savus abonementus, iegādājoties abonementu uz savām iepriekšējās sezonas izmantotajām sēdvietām, kas ir rezervētas uz konkrēta pircēja vārda. Informācija par abonementu atjaunošanu tiks izsūtīta katram personīgi.

Abonementu atjaunošanas ekonomiskais ieguvums:
Salīdzinājumā ar biļešu iegādi uz atsevišķām spēlēm, atjaunojot iepriekšējās sezonas abonementus līdz 12. augustam (izņemot «Platīns» un «Platīns 1+1»), ieguvums būs 35%. Līdz š.g. 16. jūlijam abonementus būs iespējams atjaunot ar papildus 10% atlaidi, kas veidos 41.50% ieguvumu.

Jaunu abonementu iegāde.

Iegādājoties jaunu abonementu, ekonomiskais ieguvums būs 25%. Ja jauns abonements tiks iegādāts līdz 16. jūlijam, papildus aprēķinātajai cenai noteikta vēl papildus 10% atlaide, kas veidos 32,50% ekonomisko ieguvumu.

No 13. augusta, kad sāksies LATVIJAS DZELZCEĻA KAUSA turnīrs, jauna abonementa cena būs par 10% lielāka.

Abonementu īpašnieku papildus ieguvumi:

  • Atjaunojot vai iegādājoties jaunās sezonas abonementu līdz 2017. gada 12. augustam, LATVIJAS DZELZCEĻA KAUSA 2017 turnīra spēles būs iespējams apmeklēt bez maksas – uzrādot sezonas abonementa biļeti pie A ieejas ARĒNĀ RĪGA.

  • Abonementa iegādes cena ir noteikta bez komisijas par biļešu iegādi un arēnas servisa maksu.

  • Katrs abonementa īpašnieks saņems sezonas ielūgumu divām personām HK RĪGA mājas spēļu apmeklēšanai INBOX HALLĒ, Piņķos.

  • Abonementu īpašniekiem ir iespējas iegādāties papildus biļetes uz DINAMO RĪGA spēlēm ar atlaidi.

Dinamo Rīga Cashback World lojalitātes programma:

Iegādājoties abonementu un pirkuma brīdī ievadot savas Cashback kartes numuru, pircējs saņem atmaksu priekšrocības (3% - Cashback un 2.50% Shopping Points). Iepērkoties pie Cashback World lojalitātes partneriem ar«Dinamo Rīga» Cashback karti, dalībnieki no katra pirkuma atgūst daļu no samaksātās naudas jeb - "Cashback" un saņem arī «Shopping Points» iepirkšanās punktus, kurus atkal var izmantot citiem pirkumiem. Cashback World programmas moto ir: "Nauda atgriežas par katru pirkumu!» Ikviens dalībnieks, kurš reģistrējas pie Dinamo Rīga, ar katru savu pirkumu atbalsta Latvijas hokeja komandu.

Abonementu iegādes veidi.

Arī šogad, tāpat kā iepriekšējā sezonā, sadarbībā ar SIA BIĻEŠU SERVISS, ir izstrādāts ērts tehniskais risinājums, kas ļauj abonementus iegādāties tikai internetā. Abonementu īpašniekam tiks piešķirts individuāls profils vai dota iespēja izmantot esošo profilu www.bilesuserviss.lv, ja tāds ir. Abonementa profilā būs iespējams ērtāk darboties ar spēļu biļetēm ikdienā - līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, abonementa īpašnieks saņems plastikāta karti visu 27 spēļu apmeklēšanai, taču gadījumos, kad spēles nav iespējams apmeklēt personīgi, konkrētās spēles biļeti varēs izmantot pēc saviem ieskatiem, to izdrukājot vai elektroniski pārsūtot.

Abonementus ar pārskaitījumu, kā līdz šim, varēs arī iegādāties AS DINAMO RĪGA, iepriekš sūtot pieteikumu abonementu iegādei uz e-pastubiletes@dinamoriga.euvai zvanot uz tālr. nr. 26003556.

DINAMO RĪGA piedāvā abonementu iegādi arī dalītā maksājuma veidā, par šo iespēju lūgums rakstīt e-pastu uzbiletes@dinamoriga.eu, minot izvēlētā abonementa veidu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu