Medijs: Maskavas «Dinamo» piedāvājusi Karsumam līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas «Dinamo» piedāvājusi Mārtiņam Karsumam un vēl desmit hokejistiem jaunus līgumus, vēsta laikraksts «Sport Express».

Klubam esošo parādu dēļ, visi Maskavas «Dinamo» spēlētāji, kas bija vērsušies disciplinārlietu komitejā, kļuvuši par brīvajiem aģentiem, turklāt viņu vidū ir arī latviešu uzbrucējs Karsums. Šāds statuss piešķirts 13 hokejistiem ar vienvirziena līgumiem un 29 spēlētājiem, kuriem bija divvirziena līgumi.

«Maskavas «Dinamo» piedāvājusi līgumus 11 hokejistiem, kuri tika atzīti par neierobežoti brīvajiem aģentiem. Starp šiem hokejistiem ir arī aizsargi Jakovs Rilovs un Andrejs Kuteikins, uzbrucējs Mārtiņš Karsums un vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko. Tāpat līgums piedāvāts Dastinam Boidam,» vēsta «Sport Express».

Karsumam līgums ar komandu bija spēkā līdz 2018.gada 30.aprīlim.

Pēc KHL publicētās informācijas, pašlaik Maskavas «Dinamo» ir spēkā līgumi vairs tikai ar desmit spēlētājiem, starp kuriem vienīgais leģionārs ir soms Jūso Hietanens.

Aizvadīto regulāro sezonu Maskavas «Dinamo» noslēdza trešajā vietā KHL Rietumu konferencē, izslēgšanas pirmajā kārtā ar 4-1 uzvarēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet otrajā ar 1-4 zaudēja vēlākajiem čempioniem Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu