Hokejista aģents: Karsums parakstījis jaunu līgumu ar Maskavas «Dinamo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums parakstījis jaunu līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas «Dinamo», aģentūrai TASS atklājis hokejista aģents Aleksandrs Černihs.

Klubam esošo parādu dēļ, visi Maskavas «Dinamo» spēlētāji, kas bija vērsušies disciplinārlietu komitejā, kļuvuši par brīvajiem aģentiem, turklāt viņu vidū ir arī latviešu uzbrucējs Karsums. Šāds statuss piešķirts 13 hokejistiem ar vienvirziena līgumiem un 29 spēlētājiem, kuriem bija divvirziena līgumi.

Tikmēr Krievijas mediji piektdien vēstīja, ka sabiedrība ar ierobežotu atbildību «HK Dinamo», kuras paspārnē nonākusi Maskavas komanda, piedāvājusi Karsumam un vēl desmit hokejistiem jaunus līgumus.

«Jakovs Rilovs un Karsums parakstīja divu gadu līgumus ar «Dinamo«. Tāpat līgumus ar klubu parakstīja Artjoms Pdšendjatovs, Andrejs Kuteikins, Ivans Bočarovs, Antons Zlobins un Mihails Bicadze,» aģentūrai TASS teica Černihs.

Karsumam līgums ar komandu bija spēkā līdz 2018.gada 30.aprīlim.

Pēc KHL publicētās informācijas, pašlaik Maskavas «Dinamo» jaunajā juridiskajā veidolā ir noslēgusi līgumus ar diviem hokejistiem - Vladislavu Jefremovu un Igoru Ignatuškinu.

Aizvadīto regulāro sezonu Maskavas «Dinamo» noslēdza trešajā vietā KHL Rietumu konferencē, izslēgšanas pirmajā kārtā ar 4-1 uzvarēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet otrajā ar 1-4 zaudēja vēlākajiem čempioniem Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu