Jāgrs atgriešanās iespēju KHL neizskata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Čehijas hokeja leģendas Jaromīra Jāgra aģents Jaroslavs Zideks izteicies, ka viņa klients pagaidām neizskata iespēju atgriezties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, cerot noslēgt vienošanos ar kādu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem.

«Vai Jāgrs varētu atgriezties KHL? Neko šajā sakarā nevaru pateikt. Neesam saņēmuši piedāvājumus no KHL komandām. Jaromīrs šobrīd risina sarunas ar NHL vienībām,» aģentūrai TASS sacīja aģents.

45 gadus vecais uzbrucējs no 2008. līdz 2011. gadam spēlēja KHL komandā Omskas «Avangard».

Iepriekšējā sezonā Jāgrs pārstāvēja Floridas «Panthers». Jūnijā «NBC Sports» vēstīja, ka hokejists risina sarunas par viena gada līgumu. Tomēr pagaidām «Panthers» kluba vadība nesteidzas ar kontrakta slēgšanu.

Jāgrs ir neierobežoti brīvais aģents.

Iepriekšējā regulārajā sezonā Jāgrs bija «Panthers» komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. Viņš guva 16 vārtus un veica 30 rezultatīvas piespēles partneriem, bet lietderības koeficients bija +5.

Jāgrs «Panthers» komandā spēlējis divas pēdējās sezonas. Viņš bijis viens no komandas līderiem.

Kopumā karjeras laikā Čehijas hokeja zvaigzne NHL nopelnījis 1914 rezultativitātes punktus, kas ir otrais visu laiku labākais rādītājs aiz leģendārā Veina Grecka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu