Gricinskis atgriezies «Kurbada» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionu hokejā HK «Kurbads» komandā pēc vienas sezonas pārtraukuma atgriezies uzbrucējs Gatis Gricinskis, vēsta vienības mājas lapa.

Šajā starpsezonā viņš centās iekļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas «Dinamo», taču neizturēja konkurenci un 10. jūlijā tika atskaitīts no kandidātiem.

Iepriekšējo sezonu centra uzbrucējs aizvadīja Alpu hokeja līgas komandas EHC «Lustenau» komandas sastāvā, 40 regulārās sezonas spēlēs savācot tikpat punktu (13+27), bet četrās izslēgšanas spēlēs atzīmējoties ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Pirms tam Gricinskis HK «Kurbads» sastāvā aizvadīja divas sezonas, divreiz sekmējot komandas iekļūšanu Latvijas čempionāta finālā. 2015./2016. gada sezonā viņš bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

«Esmu patiesi priecīgs atgriezties sev jau labi zināmajā klubā, turklāt sevišķi patīkamas emocijas būs aizvadīt mājas spēles uz jaunās halles ledus Kontinentālā kausa izcīņā. Vienmēr ir patīkami spēlēt mājās, kā arī vietējā čempionāta līmenis ir gana augsts, lai būtu nepieciešama maksimāla koncentrācija uz katru spēli. Un, protams, jau ļoti ilgus gadus neesmu izcīnījis Latvijas čempiona titulu – tāds arī ir sezonas mērķis,» viņš sacīja.

Gricinskis nākamajā sezonā spēlēs ar 94. numuru.

Tikmēr tiek ziņots, ka gaidāmajā sezonā HK «Kurbads» rindās nespēlēs Bruno Zabis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu