Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Golovkovs guvis smagu pleca traumu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Georgs Golovkovs treniņā guvis pleca traumu, kuras dēļ viņam nāksies izlaist sezonas sākumu, vēsta klubs.

«Georgs Golovkovs guvis smagu pleca savainojumu. Atveseļošanās process aizņems vismaz trīs mēnešus,» vēstīts Rīgas «Dinamo» oficiālajā «Twitter» kontā.

Pagājušajā sezonā pašlaik 22 gadus vecais Golovkovs debitēja Rīgas «Dinamo» rindās, KHL čempionātā 20 mačos izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Golovkovs pērn piedalījās Rīgas «Dinamo» treniņnometnē, taču guva smagu ceļgala savainojumu un tika atskaitīts no vienības. Novembra beigās viņš atsāka ledus treniņus ar komandu, bet decembrī noslēdza līgumu ar Rīgas «Dinamo».

Pirms tam centra uzbrucējs Golovkovs trīs sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, spēlējot Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) un Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL).

Rīgas «Dinamo» hokejisti patlaban aizvada treniņnometni Valmierā, gatavojoties jubilejas desmitajai KHL sezonai. Golovkovs ir viens no 23 spēlētājiem, kuriem jau ir pilnvērtīgs līgums uz nākamo sezonu. Astoņiem spēlētājiem ir pārbaudes laika līgumi, bet vēl trīs nometnes dalībnieki ir jaunie hokejisti no HK «Rīga».

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks ar izbraukuma maču 22. augustā Omskā pret vietējo «Avangard» vienību, savukārt pirmo mājas spēli Sanda Ozoliņa vadītā komanda aizvadīs 31. augustā «Arēnā Rīga» pret Maskavas «Spartak» hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu