Freibergs atstāj Rīgas «Dinamo» un dosies uz Čehiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi pārbaudes laika līgumu ar aizsargu Ralfu Freibergu, kurš karjeru turpināšot Čehijā, vēsta klubs.

Rīgas «Dinamo» aizvada treniņnometni Valmierā, taču gatavošanos jubilejas desmitajai KHL sezonai vairs neturpinās Freibergs, kurš dosies uz Čehiju. Pagaidām gan nav izziņota komanda, kurai aizsargs varētu pievienoties.

Pašlaik 26 gadus vecais Freibergs pagājušajā sezonā Rīgas «Dinamo» rindās piedalījās 38 mačos, guva vienus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles. Aizsargs pārstāvēja arī Latvijas izlasi olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā un pasaules čempionātā.

Treniņnometnē Freiberga vietā rīdzinieku vienībai pievienosies HK «Rīga» aizsargs Pauls Svars. 19 gadus vecais hokejists pagājušajā sezonā Krievijas Jaunatnes līgā (MHL) piedalījās 56 mačos, guva četrus vārtus un atzīmējās ar 11 rezultatīvām piespēlēm.

Jau ziņots, ka treniņnometnē Valmierā smagu pleca traumu guvis uzbrucējs Georgs Golovkovs, kuram ir pilnvērtīgs līgums uz nākamo sezonu ar Rīgas «Dinamo». Rehabilitācija ilgs aptuveni trīs mēnešus, līdz ar to viņam nāksies izlaist sezonas sākumu.

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks ar izbraukuma maču 22. augustā Omskā pret vietējo «Avangard» vienību, savukārt pirmo mājas spēli Sanda Ozoliņa vadītā komanda aizvadīs 31. augustā «Arēnā Rīga» pret Maskavas «Spartak» hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu