Rīgas «Dinamo» tikšanās Valmierā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Sestdien AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, valdes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā noskatījās komandas treniņu un savstarpējo spēli, kā arī tikās ar Rīgas «Dinamo» komandas spēlētājiem, treneriem un apkalpojošo personālu. AS «Dinamo Rīga» vadība palika apmierināta ar komandas demonstrēto sniegumu treniņā un savstarpējā spēlē.

AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis novēlēja, lai jaunajā sezonā hokejisti cīnītos katrā spēlē no sākuma līdz pēdējai sekundei, un paši varētu būt gandarīti par savu sniegumu laukumā. Ja tā būs, tad neizpaliks arī uzvaras un līdzjutēju mīlestība. Juris Savickis novēlēja, lai mūsu kluba vietējie hokejisti parādītu vislabāko sniegumu un palīdzētu arī Latvijas izlasei pasaules čempionātā, kas jaunajā sezonā notiks Dānijā, bet jau 2021. gadā norisināsies tepat Rīgā.

LHF prezidents Aigars Kalvītis novēlēja Rīgas «Dinamo» komandai aizvadīt veiksmīgu jubilejas – desmito KHL sezonu, uzsverot, ka nav šaubu, ka arī turpmāk Rīgas «Dinamo» komandas spēlētāji veidos Latvijas izlases pamatkodolu, kā tas ir bijis visos iepriekšējos gados. Viņš uzsvēra, ka ir ļoti gandarīts par to, ka Rīgas «Dinamo» sastāvā tiek iesaistīti arvien vairāk jauno Latvijas hokejistu, no kuriem vairāki varēs palīdzēt Latvijas U20 izlasei, bet jau tuvākajā laikā varētu izcīnīt arī vietu Latvijas valstsvienības sastāvā, kā to pavisam nesen ir izdarījuši mūsu kluba spēlētāji.

Savukārt, Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Sandis Ozoliņš teica, ka varbūt veiksmīgas un mazāk veiksmīgas spēles, taču svarīgākais ir tas, lai katrs spēlētājs izejot laukumā cīnītos tā, lai pēc tam nebūtu kauns paskatīties komandas biedriem un līdzjutējiem acīs. Ejot laukumā katram ir jāsaprot, ka viņš cīnās par savu vārdu un kluba emblēmu uz krūtīm. Ja katrs spēlētājs to sapratīs un visi spēlēs kā vienota komanda, tad ir iespējams sasniegt visaugstākos mērķus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu