Freibergs sācis gatavoties sezonai kopā ar «Zlīn» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zlin Press Jiří Zaňát

Latvijas hokeja valstsvienības aizsargs Ralfs Freibergs sācis gatavoties sezonai kopā ar Roberta Bukarta pārstāvēto Čehijas augstākās līgas komandu «Zlīn», vēsta vienības mājas lapa. Tiesa, netiek ziņots, vai abas puses panākušas sadarbības vienošanos.

Jau pagājušajā nedēļā izskanēja ziņas, ka 26 gadus vecais aizsargs savu karjeru turpinās Čehijā. Netika gan minēta konkrēta komanda un vai hokejists jau parakstījis līgumu.

Nesen viņš tika atskaitīts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» treniņnometnes. Viņam bija pārbaudes laika līgums, kas tika lauzts.

Iepriekšējā KHL sezonā Freibergs laukumā devās 38 spēlēs (1+5), nopelnīja 30 soda minūtes un lietderības koeficientu -4.

Kopā ar «Zlīn» gatavoties jaunajai sezonai sācis gatavoties arī Roberts Bukarts, kā arī bijušais Rīgas «Dinamo» vārtsargs Jakubs Sedlāčeks, kas Latvijas galvaspilsētas vienībā aizvadīja četras sezonas.

Freibergs Latvijas izlases rindās piedalījies trijos pasaules čempionātos un 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs.

Eiropā Freibergs līdz šim spēlējis tikai «Dinamo» sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu