Rīgas «Dinamo» uz pārbaudes turnīru Minskā devusies bez vairākiem līderiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» uz pirmo pirmssezonas pārbaudes turnīru Minskā devusies 28 spēlētāju sastāvā, savukārt mājās palikuši un individuāli trenēsies vairāki līderi, vēsta klubs.

Minskā rīdzinieki aizvadīs trīs spēles. Vispirms «Dinamo» jaunā galvenā trenera Sanda Ozoliņa vadībā 26.jūlijā spēlēs ar Jaroslavļas «Lokomotiv», bet 28. jūlijā cīnīsies ar Hantimansijskas «Jugra». Savukārt 29.jūlijā būs mačs par vietu, spēkojoties ar kādu no otras grupas komandām - Minskas «Junostj», Minskas «Dinamo» vai Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo».

Uz «Minskas kausa» turnīru ir devušies vārtsargi Jānis Kalniņš un Džastins Pīterss, aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Rolands Gritāns, Aleksandrs Jerofejevs, Renārs Kārkls, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Ēriks Ševčenko un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Oskars Batņa, Kirils Galoha, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Martins Lavrovs, Lukas Lessio, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Juliāns Misjus, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs.

Treneri nolēmuši uz turnīru Minskā līdzi neņemt aizsargu Gunti Galviņu, kā arī uzbrucējus Māri Bičevski, Miku Indraši un Gintu Meiju, kuri paliks Rīgā un trenēsies. Tāpat uz Minsku nedosies uzbrucējs Georgs Golovkovs, kurš smaga pleca savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz trīs mēnešus.

Gatavojoties jaunajai sezonai, Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīja tradicionālo treniņnometni Valmierā, kas noslēdzās pirmdien. Plānots, ka «Dinamo» pirms gaidāmās sezonas aizvadīs desmit pārbaudes spēles.

Šobrīd komandas galvenā trenera Sanda Ozoliņa un viņa palīgu Rodrigo Laviņa, Aleksandra Ņiživija un Jura Klodāna rīcībā ir 33 hokejisti, no kuriem pilnvērtīgi līgumi ir 23 spēlētājiem, bet septiņi hokejisti ir ar pārbaudes laika līgumiem, kā arī komandā ir trīs jaunie spēlētāji no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba «Rīga».

Kā vēstīts, Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma priekšpēdējo, 28.pozīciju.

Rīgas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks)

Starptautiskais hokeja turnīrs «Minskas kauss»

  • 26. jūlijā plkst. 15:00 Minskā Lokomotiv - Rīgas Dinamo
  • 28. jūlijā plkst. 15:00 Minskā Jugra - Rīgas Dinamo
  • 29. jūlijā plkst. --:-- Minskā spēle par vietu

Starptautiskais hokeja turnīrs «WINGAS kauss»

  • 8. augustā plkst. 16:00 Kassel (Vācija), Slovan - Rīgas Dinamo
  • 9. augustā plkst. 16:00 Kassel (Vācija), Vitjaz - Rīgas Dinamo
  • 10. augustā plkst. 19:00 Kassel (Vācija), EC Kassel Huskies - Rīgas Dinamo

Starptautiskais hokeja turnīrs Arēnā Rīga

  • 13. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Minskas Dinamo
  • 14. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Ak Bars
  • 16. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Lokomotiv
  • 17. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga spēle par vietu
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu