«Dinamo» vārtsargs Pīterss Kanādas izlases sastāvā Sočos divās spēlēs ielaiž tikai vienus vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» starpsezonas ieguvums vārtsargs Džastins Pīterss, cīnoties par vietu Kanādas izlases sastāvā uz 2018.gada Phjončhanas ziemas olimpiskajām spēlēm, Sočos notikušajā turnīrā divās spēlēs ielaida tikai vienus vārtus.

Turnīra pirmajā mačā svētdien Kanāda ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja KHL klubu «Soči». Pīterss šajā mačā atvairīja visas 23 pretinieku mestās ripas.

Savukārt turnīra otrajā mačā kanādieši ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0) piekāpās Krievijas olimpiskajai izlasei, bet šajā spēlē Kanādas vārtus sargāja Kevins Pulēns, kurš atvairīja 19 no 22 pretinieku metieniem.

Trešdien Kanāda turnīra noslēdzošajā mačā ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) uzveica vēl vienu KHL komandu Magņitogorskas «Metallurg». Pīterss šajā spēlē ķēra 12 no 13 «Metallurg» hokejistu mestajām ripām, bet kanādieši turnīru noslēdza trešajā pozīcijā.

Kanādas izlases sastāvā turnīrā piedalījās arī «Dinamo» aizsargs Karls Stolerijs un uzbrucējs Brendons Makmilens, bet viņi ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Nacionālā hokeja līga (NHL) aprīļa sākumā oficiāli paziņoja, ka tās hokejisti nepiedalīsies 2018.gada ziemas olimpiskajās spēlēs, un šajā jautājumā negrasās mainīt savu nostāju. Līdz ar to Eiropā spēlējošajiem hokejistiem ir iespējas pārstāvēt savu valsti olimpiskajās spēlēs.

Soču turnīra finālmačā Krievijas olimpiskā izlase ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto KHL čempioni Sanktpēterburgas SKA. Kā zināms, Znaroks un Vītoliņš ir Krievijas pirmās izlases treneri.

Tikmēr cīņā par piekto vietu Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Pekinas «Kuņluņ Red Star» no Ķīnas ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) pārspēja «Soči» komandu. Kulda šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kas bija viņa vienīgais rezultativitātes punkts šajā turnīrā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu