Miķelis Rēdlihs sezonas pirmajā spēlē lauzis žokli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc traumas gūšanas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» jaunās sezonas pirmajā spēlē atgriezīsies Rīgā un izbraukuma sēriju neturpinās, otrdien atklāja vienības galvenais treneris Sandis Ozoliņš. Vienība apstiprinājusi, ka spēlētājs lauzis žokli.

Rīdzinieki otrdien pamanījās ielaist trīs vārtus divu minūšu laikā un sezonas pirmajā cīņā ar 1:3 (0:0, 1:0, 0:3) piekāpās Omskas «Avangard». Miķelis Rēdlihs traumu guva pirmās trešdaļas beigu daļā, kad saņēma triecienu ar ripu pa galvu, turpinājumā vairs laukumā neatgriežoties.

Rēdliham šobrīd ir ļoti uzpampis kreisais vaigs. Kā pavēstījusi komanda, uzbrucējs lauzis žokli. «Viņš pašaizliedzīgi metās priekšā ripai, bet tagad dosies uz Rīgu,» pēcspēles preses konferencē pauda Ozoliņš.

Sezonas pirmajā izbraukuma sērijā Rīgas «Dinamo» aizvadīs vēl trīs mačus - ceturtdien spēkosies ar Novosibirskas «Sibirj», sestdien duelēsies ar Astanas «Baris», bet pirmdien krustos nūjas ar Hantimansijskas «Jugra». Pēc tam būs piecu mājas spēļu sērija, kas sāksies 31.augustā ar maču pret Maskavas «Spartak».

«Pirmais jaunās sezonas periods mums neizdevās, jo visu gribējām izdarīt pārāk pareizi, bet otrajā jau spēlējām tā kā vēlamies spēlēt un izvirzījāmies vadībā,» stāstīja Ozoliņš. «Tomēr trīs ielaisti vārti divās minūtēs neļāva mums atrasties pozīcijā, lai šodien būtu priecīgāki, kaut cīnījāmies līdz beigām.»

«Trešajā trešdaļā mums bija trīs noraidījumi. Zinājām, ka «Avangard» spēlēs agresīvi un dosies uz priekšu, bet nespējām ar to tikt galā, nenospēlējām precīzi,» pauda Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Ozoliņš pēc savas trenera karjeras pirmās oficiālās spēles.

«Bija labs hokejs. «Dinamo» ir nepiekāpīga, ātra komanda, ar labiem leģionāriem, labiem saviem audzēkņiem,» teica «Avangard» vienības stūrmanis Andrejs Skabelka. «Nopietni gatavojāmies spēlei, bet tā ir pirmā sezonā, kurā var notikt jebkas. Pirmajā trešdaļā radījām vairāk momentu, bet otrajā jau vārtu gūšanas iespējas bija arī rīdziniekiem, kas izmantoja nevajadzīgu mūsu noraidījumu. Arī trešo trešdaļu sākām ar noraidījumu, bet to pavadījām uzbrukuma zonā un puiši bija pareizi noreaģējuši pēc otrā perioda.»

Rīgas «Dinamo» iepriekšējā sezonā, kas Latvijas klubam bija neveiksmīgākā deviņos KHL aizvadītos gados, palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju. Pirmajās četrās sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet nākamos trīs gadus «Dinamo» palika bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu