Hokeja pirmajā līgā šosezon startēs deviņas komandas, debitēs trīs klubi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc nepilna mēneša startēs 2017./2018. gada sezonas Latvijas hokeja 1.līgas čempionāts. Šosezon turnīrā piedalīsies deviņas komandas.

1. līgas turnīrā šogad startēs «Venta 2002», «Liepāja SSS», HS «Rīga 2001», «Daugavpils/LDZ CARGO» un «Valmieras HK/BSS/ViA».

Pirmajā līgā debitēs HS «Mārupe», HK «Lido» un HK «Zemgale/JLSS», bet «Pārdaugava» nolēmusi apvienoties ar Jūrmalas klubu un turpmāk tiks dēvēta «Pārdaugava/Jūrmala».

Savukārt čempionātā šogad nolēmusi nepiedalīties HK «Tukums».

Regulārais čempionāts 1. līgas turnīram sāksies 1.oktobrī, bet noslēgums plānots 18.februārī. Izslēgšanas turnīrā iekļūs četras regulārā čempionāta labākās komandas, kuras cīņu par kausu uzsāks no pusfināliem. «Playoff» pāru dueļi ilgs līdz kādas vienības trijām uzvarām.

Šogad čempionāta nolikumā iekļauts vēl nebijis un interesants punkts. Proti, visas pirmās līgas komandas, kurām ir noslēgtas savstarpējās vienošanās ar Optibet Hokeja Līgas (OHL) klubiem, drīkstēs veikt savstarpēju spēlētāju rotāciju. Tas palīdzēs attīstīt «fārmklubu principu» Latvijas čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu