Jāgrs labprāt piedalīsies olimpiskajās spēlēs, ja nedabūs līgumu NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Čehijas hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs, kurš 45 gadu vecumā joprojām nav noslēdzis sportista karjeru, apliecinājis apsvērt domu spēlēt 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, ja neizdosies noslēgt vienošanos ar kādu Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu.

Nākamgad februārī NHL vadība neieturēs pauzi čempionātā, līdz ar to pasaules labākie hokejisti nevarēs piedalīties olimpiskajās spēlēs, kas nākamā gada sākumā risināsies Dienvidkorejā.

Jāgrs šobrīd ir brīvais aģents. Viņš par savu prioritāti izvirzījis noslēgt līgumu ar kādu NHL klubu, lai turpinātu karjeru pasaules hokeja spēcīgākajā līgā. Tomēr, ja tas neizdosies un karjeru nāksies turpināt Eiropas, viņš labprāt spēlētu Olimpiādē.

«Es mīlu hokeju NHL, savu karjeru gribu turpināt tur,» intervijā Čehijas televīzijas kanālam atzinis Jāgrs, kurš neizslēdza iespējamību pārstāvēt valstsvienību olimpiskajās spēlēs. «Ja veselība atļautu un treneri mani aicinātu, es droši vien teiktu jā.»

Kopumā karjeras laikā Čehijas hokeja zvaigzne NHL nopelnījis 1914 rezultativitātes punktus, kas ir otrais visu laiku labākais rādītājs aiz leģendārā Veina Grecka.

Iepriekšējā sezonā Jāgrs bija Floridas «Panthers» komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. NHL regulārajā čempionātā viņš guva 16 vārtus un veica 30 rezultatīvas piespēles partneriem, bet lietderības koeficients bija +5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu