Rīgas «Dinamo» neveiksmju sēriju mēģinās pārtraukt cīņā pret «Baris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Neveiksmju sēriju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) centīsies pārtraukt Rīgas «Dinamo» komanda, kas piektdien plkst. 19.30 «Arēnā Rīga» uzņems Kazahstānas klubu Astanas «Baris». Rīdzinieki šosezon savā laukumā joprojām ir bez uzvarām, turklāt panākumu nav izdevies gūt jau četrās spēlēs pēc kārtas.

Abas komandas šosezon jau vienu reizi tikās, kad Rīgas «Dinamo» izbraukumā izdevās izcīnīt uzvaru ar 5:3. Šis ir viens no diviem panākumiem šosezon astoņās spēlēs, turklāt vienīgais, kas gūts mača pamatlaikā.

Rīgas «Dinamo» patlaban aizvada neveiksmju sēriju. Mājās piedzīvoti četri zaudējumi pēc kārtas. Katrā no šiem zaudētajiem mačiem izdevies gūt tikai vienus vārtus.

«Pēc rezultāta varbūt tā neizskatās, bet ar katru maču mēs savu sniegumu uzlabojam. Šodien spēlējām pret čempioniem un parādījām labu sniegumu, bet ar vieniem gūtiem vārtiem ir par maz. Momentu realizācija ir tas, pie kā jāstrādā. Sezonā ir 56 spēles. Būs brīži, kad esi augšā, bet arī šādi, kad cīnies. Šis ir jāpārvar,» trešdien pēc zaudējuma KHL čempionei Sanktpēterburgas SKA rīdzinieku vienības mājaslapā sacīja Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Terijs Džozefs Galjardi.

Līdz šim Rīgas «Dinamo» ar «Baris» komandu KHL čempionāta ietvaros nācies spēlēt 18 reizes. Rīdziniekiem bilance gan ir negatīva - 4 uzvaras un 10 zaudējumi maču pamatlaikā. Piedzīvots arī viens zaudējums pagarinājumā, savukārt izdevies uzvarēt divos no trim gadījumiem, kad galarezultāts izšķīrās pēcspēles metienos.

Rīgas «Dinamo» ar pieciem punktiem ierindojas priekšpēdējā, 12. vietā Rietumu konferencē. Tikpat punktu ir arī Minskas «Dinamo», kas gan aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

«Baris» hokejisti ar 13 punktiem ieņem augsto 3. pozīciju Austrumu konferencē. Astanas vienība iepriekšējās četrās spēlēs guvusi trīs uzvaras.

Rīgas «Dinamo» spēles KHL čempionātā

  • 22. augustā Omska, «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1
  • 24. augustā Novosibirska, «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 26. augustā Astana, «Baris» - Rīgas «Dinamo» 3:5
  • 28. augustā Hantimansijska, «Jugra» - Rīgas «Dinamo» 2:3
  • 31. augustā «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Spartak» 1:3
  • 2. septembrī «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Dinamo» 1:5
  • 4. septembrī «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Jaroslavļas «Lokomotiv» 1:2
  • 6. septembrī «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Sanktpēterburgas SKA 1:3
  • 8. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Astanas «Baris»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu