Ņižņijnovgorodas «Torpedo» uzbrucējs: Treneris Skudra kļuvis pozitīvāks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Ņižņijnovgorodas «Torpedo» trenējošais latviešu speciālists Pēteris Skudra pirms šīs sezonas ir kļuvis pozitīvāks, atklājis komandas uzbrucējs Deniss Paršins.

«Esmu ievērojis, ka to, ko Skudra saka ģērbtuvē, viņš pēc tam runā arī preses konferencēs. Ne reizi nav bijis tā, ka mums viņš teiktu vienu, bet žurnālistiem ko citu. Kā viņš domā, tā arī saka,» līga citē Paršinu.

Uzbrucējs noliedz, ka kritika pēc uzvarām un atzinība pēc zaudējumiem būtu «spēle uz publiku». Viņš apstiprināja novērojumus, ka treneris kļuvis atvērtāks un draudzīgāks, Tas vērojams arī sākoties regulārajai sezonai. «Pēc trīs zaudējumu sērijas, protams, joku nebija. Mēs paši nebijām gaidījuši tādus rezultātus. Reizēm noder asāka saruna. Taču kopumā Skudra patiešām kļuvis pozitīvāks.»

Skudra jau piekto sezonu strādā par «Torpedo» galveno treneri, savukārt Paršins pievienojās šai komandai pirms šīs sezonas, pārnākot no Ufas «Salavat Julajev».

Šosezon «Torpedo» ar 11 punktiem septiņās spēlēs ieņem sesto vietu KHL Rietumu konferencē.

Ņižņijnovgorodā spēlē arī Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš bija galvenais varonis trešdienas mačā, kad «Torpedo» pārtrauca trīs zaudējumu sēriju - latvietis izcēlās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot «Torpedo» ar 3:0 uzvarēt Jaroslavļas «Lokomotiv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu