Vai Rīgas «Dinamo» pārtrauks savu neveiksmju sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Sešus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Rīgas «Dinamo» komanda šovakar aizvadīs kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, viesos tiekoties ar HK «Soči» vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Sanda Ozoliņa vadītā «Dinamo» komanda pēdējā laikā demonstrē bālu sniegumu. Piedzīvoti seši zaudējumi pēc kārtas, turklāt šajās spēlēs nav izdevies gūt vairāk par vieniem vārtiem.

«Esmu atbildīgs par to, kā komanda spēlē. Izmaiņu veikšana sastāvā nav manā kompetencē, es par to nepieņemu lēmumus,» atbildot, vai komandā gaidāmi kādi papildinājumi, pēc spēles ar Ufas «Salavat Julajev» (1:2) teica Ozoliņš.

«Dinamo» hokejistu klupšanas akmens ir vājā spēle uzbrukumā.

Ar nopelnītiem pieciem punktiem desmit spēlēs Rīgas komanda šobrīd ir vājākā Rietumu konferencē un visā līgā. Tikmēr «Soču» iekrātie 11 punkti astoņos mačos ļauj ieņemt septīto pozīciju.

Arī Krievijas kūrortpilsētas komandas noskaņojums šobrīd nav labākais, jo piedzīvoti zaudējumi pēdējās divās spēlēs. Pēdējā no tām ar 0:1 viesos atzīts Čerepovecas «Severstaļ» pārākums.

Izbraukuma tūres turpinājumā Rīgas «Dinamo» svētdien jāspēlē pret Helsinku «Jokerit», bet nākamnedēļ paredzēta spēkošanās ar Kazaņas «Ak Bars» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Sezonas otrajā izbraukuma tūrē komandai līdzi nav devušies uzbrucēji Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals, kuri nosūtīti uz fārmklubu HK «Liepāja». Savainojumu dēļ mājās palika vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Guntis Galviņš un uzbrucējs Koltons Gilīss.

Savukārt uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš sezonas pirmajā mačā salauza žokli, varētu komandai pievienoties Helsinkos, kur svētdien paredzēta trešā no piecām spēlēm šajā izbraukuma tūrē.

Sanda Ozoliņa un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti:

  • vārtsargi Jānis Kalniņš, Džastins Pīterss un Jānis Voris;
  • aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljamss Vrens;
  • uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Terijs Galjardi, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Lukass Lesio, Brendons Makmilans, Gints Meija un Gunārs Skvorcovs.

Rīgas «Dinamo» spēles (Latvijas laiks)

  • 12. septembris, Ufa (Krievija), «Salavat Julajev» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 14. septembris plkst. 19.30, Soči (Krievija), HK «Soči» - Rīgas «Dinamo»
  • 16. septembris plkst. 16, Helsinki (Somija), «Jokerit» - Rīgas «Dinamo»
  • 18. septembris plkst. 19.30, Kazaņa (Krievija), «Ak Bars» - Rīgas «Dinamo»
  • 20. septembris plkst. 19.30, Ņižņekamska (Krievija), «Ņeftehimik» - Rīgas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu