Rīgas «Dinamo» spēlētājs Kristo: Situācija ir nomācoša

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar Somijas vienību Helsinku «Jokerit» pamodusies pārāk vēlu, uzskata Denijs Kristo.

Neskatoties uz lieliskām noslēdzošajām minūtēm, sestdien Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) viesos piekāpās Helsinku «Jokerit» komandai, ciešot astoto neveiksmi pēc kārtas.

Astoņu zaudējumu sērija ir Rīgas «Dinamo» antirekorda atkārtojums. Pa astoņām reizēm rīdzinieki savā pastāvēšanas vēsturē iepriekš zaudējuši trīs reizes, bet tikai debijas sezonā šādā sērijā Latvijas komanda palika bez punktiem, kā noticis arī šoreiz.

«Smaga spēle. Par vēlu pamodāmies un parādījām raksturu. Beigās jau labi cīnījāmies, bijām tuvu rezultāta izlīdzināšanai. Kārtējo reizi pārāk daudz pieļāvām mazās kļūdas,» izteicās otros vārtus guvušais Kristo. «Saņēmām muļķīgus noraidījumus. Noraidīties pret tik labi vairākumā spēlējošu komandu ir pašnāvība

Zaudējumu sēriju Rīgas «Dinamo» tagad centīsies pārtraukt pirmdien, kad viesosies pie Kazaņas «Ak Bars».

«Situācija ir nomācoša. Jāsaņemas un spēli jāsāk ar tādu apņēmību kā šodien cīnījāmies mača izskaņā. «Ak Bars» komandu apspēlējām Rīgā un Kazaņā jāpārtrauc šī neveiksmju sērija,» paudis Kristo.

Rīdzinieki šosezon uzvarējuši tikai divos no 12 mačiem, abus panākumus gūstot viesos. Vienība ir Rietumu konferences noslēdzošajā pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu