Rīgas «Dinamo» centīsies izrāpties ārā no «purva»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda sasniegusi jaunu antirekordu, piedzīvojot deviņus zaudējumus pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlēs. Rīdzinieki trešdien plkst. 19.30 izbraukuma tūres noslēgumā dosies laukumā pret Ņižņekamskas «Neftekhimik», mēģinot izrāpties ārā no purva jeb pārtraukt neveiksmju sēriju.

Rīgas «Dinamo» pirmdien ar 2:7 viesos piekāpās Kazaņas «Ak Bars» hokejistiem, ciešot devīto zaudējumu pēc kārtas, kas komandai ir jauns antirekords, turklāt šajos mačos rīdzinieki palikuši bez punktiem.

Pa astoņām reizēm rīdzinieki KHL vēsturē iepriekš bija zaudējuši trīsreiz, bet tikai debijas sezonā šādā sērijā Rīgas «Dinamo» palika bez punktiem.

«Šī situācija ir jārisina. No tās var izkļūt tikai kopā. Nav nepieciešams uz kādu īpaši norādīt. Tā ir kopīga atbildība un kopīgs uzdevums - izkļūt no šī purva,» pēc iepriekšējās spēles teica komandas galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

«Neftekhimik» komanda iepriekšējos piecos mačos guvusi trīs uzvaras un patlaban ar 18 punktiem ieņem 9. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Savukārt rīdzinieki šosezon tikuši tikai pie 5 punktiem, kas komandu ierindo pēdējā vietā Rietumu konferences turnīra tabulā un arī visas līgas kopvērtējumā.

Rīgas «Dinamo» un «Neftekhimik» komandas iepriekš savā starpā KHL čempionāta ietvaros tikušās 18 reizes. Rīdzinieki šajos dueļos bijuši sekmīgāki, izcīnot 9 uzvaras pamatlaikā, kā arī pa vienam panākumam pēcspēles metienos un papildlaikā.

Ar šo maču Rīgas «Dinamo» noslēgs sezonas otro izbraukuma tūri. Septembra beigās aizvadītas divas mājas spēles pret Latvijas aizsargu Artūra Kuldas un Oskara Bārtuļa pārstāvētajām komandām attiecīgi Pekinas «Kuņluņ Red Star» un Vladivostokas «Admiral».

Rīgas «Dinamo» spēles sezonas otrajā izbraukuma tūrē (Latvijas laiks)

  • 12. septembris, Ufa (Krievija), «Salavat Julajev» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 14. septembris, Soči (Krievija), HK «Soči» - Rīgas «Dinamo» 5:1
  • 16. septembris, Helsinki (Somija), «Jokerit» - Rīgas «Dinamo» 3:2
  • 18. septembris plkst. 19.30, Kazaņa (Krievija), «Ak Bars» - Rīgas «Dinamo» 7:2
  • 20. septembris plkst. 19.30, Ņižņekamska (Krievija), «Ņeftehimik» - Rīgas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu