Bļugeram rezultatīva piespēle pret Kivlenieka klubu NHL pārbaudes mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempiones Pitsburgas «Penguins» pirmssezonas pārbaudes spēlē, palīdzot ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:1, 2:2) apspēlēt Kolumbusas «Blue Jackets» vienību, kuras sastāvā laukumā izgāja vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Bļugers šoreiz spēlēja ceturtajā virknējumā, laukumā pavadot 11 minūtes un 25 sekundes, turklāt uzspēlējot gan vairākumā (28 sekundes), gan mazākumā (divas minūtes un astoņas sekundes). Latvijas uzbrucējs izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers spēles piektajā minūtē palīdzēja Semam Miletičam atklāt rezultātu, kurš bija pirmais pie slavenā Sergeja Bobrovska atsistās ripas.

Bobrovskis tika galā ar 15 no 17 metieniem un trešajā periodā, kad «Blue Jackets» bija iedzinējos ar 1:2, viņa vietā laukumā izgāja Kivlenieks, kurš turpinājumā atvairīja sešus no astoņiem raidījumiem, kapitulējot Zakarijam Astonam-Rīsam un somam Oli Mātam, kurš uzvaras vārtus guva pamatlaika priekšpēdējā minūtē. Māta bija viens no četriem «Penguins» hokejistiem, kuri pagājušajā sezonā izgāja laukumā Stenlija kausa finālā un piedalījās arī šajā mačā.

Kivlenieks izgāja laukumā otrajā pārbaudes spēlē, jo iepriekš šonedēļ reizi spēja nostāvēt trešo periodu «sausā».

Tikmēr Bļugers, kurš turpina cīņu par trešās maiņas centra uzbrucēja vietu «Penguins» rindās, izgāja laukumā jau trešajā mačā pēc kārtas. Otrs šāds spēlētājs bija Gregs Makegs, kurš ir Bļugera galvenais konkurents par šo vietu.

Citā mačā kā trešās maiņas centra uzbrucējs spēlēja Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) kapitulēja Toronto «Maple Leafs».

Laukumā neizgāja vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā «Islanders» vienība Ņujorkas duelī ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pārspēja «Rangers». «Islanders» vārtos čehs Jaroslavs Halāks atvairīja 34 no 35 metieniem. Savukārt Vašingtonas «Capitals» bez latvieša Kristofera Binduļa ierindā ar 0:4 (0:2, 0:0, 0:2) smagi zaudēja Sentluisas «Blues».

NHL pirmssezonas pārbaudes spēles sākās pagājušajā nedēļas nogalē, bet jaunā sezona tiks ievadīta 4.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu