Laviņš un Ņiživijs atstāj Rīgas «Dinamo»; Ankipāns kļūst par Ozoliņa asistentu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» padomes sēdē izskatīts jautājums par komandas sniegumu. Nolemts pārtraukt sadarbību ar galvenā trenera Sanda Ozoliņa asistentiem Rodrigo Laviņu un Aleksandru Ņiživiju, savukārt treneru korpusam pievienosies ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns, sestdien paziņoja kluba preses dienests.

Kā vēsta klubs, padome uzklausījusi Ozoliņa un Ankipāna atskaiti, kā arī apstiprinājusi rīcības plānu snieguma uzlabošanai.

Rīgas «Dinamo» komanda zaudējusi jau desmit spēlēs pēc kārtas un pašlaik ir pēdējā pozīcijā visā līgā. Nākamajā mačā tā pirmdien uzņems Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Ķīnas klubu Pekinas «Kuņluņ Red Star».

Iepriekšējā izbraukuma sērijā rīdzinieki piecos mačos guva vien sešus vārtus.

Ozoliņš par Rīgas komandas galveno treneri kļuva starpsezonā, bet par viņa palīgiem iecēla Ņiživiju un Laviņu, kamēr ģenerālmenedžera amatā apstiprināja Ankipānu.

Savukārt iepriekšējais galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs šosezon ir kluba padomes priekšsēdētāja Jura Savicka padomnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu