Rīgas «Dinamo» aizsargs Stolerijs: Nekad nedrīkst nolaist rokas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas «Dinamo» komanda trešdien savā laukumā «Arēnā Rīga» piedzīvoja 12. zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos, tomēr arī šādā bezcerīgā situācijā nedrīkst nolaist rokas, uzskata vienības kanādiešu aizsargs Karls Stolerijs.

Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 2:5 zaudēja Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Vladivostokas «Admiral». Piedzīvojot vēl divus zaudējumus pēc kārtas, rīdzinieki atkārtos KHL antirekordu.

Aizvadītajā mačā par labāko spēlētāju Rīgas «Dinamo» komandā atzina Stoleriju, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, asistējot vārtu guvumos Mikam Indrašim un Robertam Lipsbergam.

«Nebija labs spēles sākums. Mača izskaņā tikai parādījām labu spēli un izdarījām nopietnu spiedienu uz vārtiem. Tas jau bija par vēlu. Mums ar pilnu jaudu ir jāspēlē sešdesmit minūtes,» kluba mājaslapā citēts Stolerijs.

«Kāpēc labi spēlējām tikai mača izskaņā? Tas ir ļoti labs jautājums. Ja mēs zinātu atbildi, par šādām lietām mums nebūtu jāuztraucas. Mums katram personīgi jāsaprot, ko darām laukumā,» sacīja kanādiešu aizsargs.

«Ir gadījies pabūt garākās zaudējumu sērijās. Tā nepavisam nav laba sajūta. Ir jāatrod veids, lai turpinātu strādāt, jo nekad nedrīkst nolaist rokas,» uzsvēra Stolerijs.

Sezonas turpinājumā Rīgas «Dinamo» izbraukumā 3. oktobrī spēkosies ar Maskavas CSKA komandu, kas patlaban ieņem 5. vietu Rietumu konferencē ar 26 punktiem, savukārt rīdzinieki ar 5 punktiem ir pēdējie visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu