Rīgas «Dinamo» izbraukumā dodas bez šķietami nevajadzīgā Lesio

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda otrdien uz savu nākamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukumu devusies bez kanādiešu uzbrucēja Lukasa Lesio, kurš nespēj tikt vienības sastāvā.

Pašlaik 24 gadus vecais uzbrucējs Lesio izlaidis trīs spēles pēc kārtas, turklāt izskanējusi neoficiāla informācija, ka Rīgas «Dinamo» ar viņu pārtrauks līgumu, tomēr pagaidām spēlētājs vēl ir ar komandu un piedalās treniņos.

Trešdien rīdzinieki izbraukumā tiksies ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kur par galveno treneri strādā Pēteris Skudra. Septembra beigās Lesio tika saistīts ar pāreju tieši uz «Torpedo».

Savukārt piektdien Rīgas «Dinamo» tiksies ar Čerepovecas «Severstaļ», bet pēc tam uzsāks piecu mājas spēļu sēriju.

Lesio šosezon 13 mačos izcēlies ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

No Rīgas «Dinamo» sistēmas hokejistiem patlaban aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs atrodas «Optibet» Hokeja līgā (OHL) spēlējošajā fārmklubā «Liepāja»/«Optibet», savainojumu dēļ mājās palikuši vārtsargs Antons Naumovs, kā arī uzbrucēji Koltons Gilīss un Georgs Golovkovs, bet aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Emīls Ģēģeris otrdien vēl aizvadīs spēli Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) un rīdziniekiem pievienosies jau Ņižņijnovgorodā.

Savukārt no Liepājas komandas uz Rīgas «Dinamo» atpakaļ atsaukti Gunārs Skvorcovs un Oskars Batņa, kuri līdz ar to dosies izbraukumā.

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera vietas izpildītāja Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs vārtsargi Jānis Kalniņš un Mants Armalis; aizsargi Nerijus Ališausks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljams Rens; uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» rēķinā ir astoņi punkti 19 mačos un pārliecinoša pēdējā vieta līgā. Rietumu konferencē tieši virs tās ir Maskavas «Spartak» komanda ar 20 punktiem 19 mačos.

Iepriekšējā mačā sestdien rīdzinieki pagarinājumā ar 3:2 viesos uzvarēja Bratislavas «Slovan» vienību, pārtraucot 14 zaudējumu sēriju. Pēdējos divos mačos trīs no četriem rīdzinieku vārtiem iemetis nesen piesaistītais Žerdevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu