Daugaviņš: Manuprāt, abas komandas rādīja labu hokeju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pētera Skudras vadītās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles ar Rīgas «Dinamo» (3:1) atzina, ka viņa pārstāvētajai vienībai visas 60 minūtes izdevies aizvadīt vienādā līmenī.

«Manuprāt, abas komandas rādīja labu hokeju,» kluba mājas lapā citēts Daugaviņš. «Šajā spēlē savu līmeni turējām visas 60 minūtes, kas pēdējā laikā mums reti bija sanācis. Īstajā laikā guvām vārtus un spēli novedām līdz pārliecinošai uzvarai.»

Daugaviņš gan ar rezultativitāti neizcēlās. Viņš darbojās «Torpedo» pirmajā uzbrucēju virknējumā.

«Cenšamies atdot visus spēkus katrā spēlē. Nevarētu teikt, ka spēle ar Rīgas «Dinamo» kaut kā atšķirtos no citiem mačiem. Kaut arī uz ledus pavadīju ilgu laiku, spēks man vēl ir,» teica Daugaviņš.

Šosezon Latvijas uzbrucējs Ņižņijnovgorodas vienības labā 20 spēlēs izcēlies ar trim vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot dalītu ceturto vietu.

Pirms cīņas ar «Dinamo» komandu «Torpedo» ar rezultātu 0:5 kapitulēja spēcīgajai Kazaņas «Ak Bars». «Tādas spēlēs labāk uzreiz aizmirst. Protams, noskatījāmies video, lai piestrādātu pie kļūdām. Bet nākamajā dienā visas domas veltījām cīņai ar Rīgas «Dinamo» vienību,» norādīja Daugaviņš.

«Torpedo» ar 20 spēlēs iekrātiem 33 punktiem šobrīd ieņem 4. vietu Rietumu konferences turnīra tabulas kopvērtējumā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu