Rīgas «Dinamo» izbraukumu noslēgs Čerepovecā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Divu spēļu izbraukuma noslēdzošo maču šodien Čerepovecā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas spēkiem mērosies ar vietējo «Severstaļ» komandu. Spēles sākums plkst. 19, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Čerepovecu Rīgas komanda devās no Ņižņijnovgorodas, kur trešdien Ģirta Ankipāna vadītā vienība ar 1:3 piekāpās Pētera Skudras trenētajai un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai «Torpedo».

«Severstaļ» iepriekšējās divās spēlēs guvusi uzvaru pagarinājumā, pēdējā no mačiem ar 3:2 pieveicot Maskavas «Spartak».

Izbraukumā ar «Dinamo» nav devies kanādiešu uzbrucējs Lukass Lesio, kurš nespēj tikt vienības sastāvā. Pašlaik 24 gadus vecais hokejists izlaidis četras spēles pēc kārtas, turklāt izskanējusi neoficiāla informācija, ka Rīgas «Dinamo» ar viņu pārtrauks līgumu, tomēr pagaidām spēlētājs vēl ir ar komandu un piedalās treniņos.

No «Dinamo» sistēmas hokejistiem patlaban aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs atrodas «Optibet» Hokeja līgā (OHL) spēlējošajā fārmklubā «Liepāja»/«Optibet», savainojumu dēļ mājās palikuši vārtsargs Antons Naumovs, kā arī uzbrucēji Koltons Gilīss un Georgs Golovkovs, bet aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Emīls Ģēģeris pievienojās komandai Ņižņijnovgorodā.

Savukārt no Liepājas komandas uz Rīgas «Dinamo» atpakaļ atsaukti Gunārs Skvorcovs un Oskars Batņa, kuri spēlēja pret «Torpedo».

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera vietas izpildītāja Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs vārtsargi Jānis Kalniņš un Mants Armalis; aizsargi Nerijus Ališausks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljams Rens; uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Turpinājumā Rīgas «Dinamo» aizvadīs piecas mājas spēles pēc kārtas.

Latvijas komanda ir vājākā Rietumu konferencē un visā līgā. Tā 20 mačos iekrājusi vien 8 punktus, kamēr «Severstaļ» ar tikpat cīņās iegūtiem 28 punktiem šobrīd ir astotā spēcīgākā vienība Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu