NHL jaunpienācējai «Golden Knights» pārtrūkst uzvaru sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pirmo zaudējumu šajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā piektdien piedzīvoja turnīra jaunpienācēja Vegasas «Golden Knights».

«Golden Knights» savu skatītāju priekšā ar 3:6 (0:1, 3:1, 0:4) piekāpās Detroitas «Red Wings» hokejistiem. Pirms tam Lasvegasas vienība bija pirmā NHL jaunpienācēja vēsturē, kas savās pirmajās trīs spēlēs izcīnīja tikpat uzvaru.

Lai arī pēc spēlētām divām trešdaļām «Golden Knights» atradās vadībā ar 3:2, noslēdzošajās 20 minūtēs «Red Wings» guva četrus bezatbildes vārtus, tiekot pie drošas uzvaras.

«Red Wings» labā divus vārtus iemeta Gustavs Nīkvists, kamēr Henriks Seterberjs pievienoja vienus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles.

Citā mačā jau devītos vārtus šosezon guvis krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kura pārstāvētā Vašingtonas «Capitals» piektdien viesos ar 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) pārspēja Ņūdžersijas «Devils», kam savukārt tas bija pirmais zaudējums četrās aizvadītajās spēlēs.

Ovečkins ar deviņiem vārtiem piecās spēlēs pašlaik ir NHL labākais snaiperis, kā arī ar desmit rezultativitātes punktiem atrodas dalītā pirmajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Savukārt cits Vašingtonas komandas uzbrucējs Niklass Bekstrems piektdienas uzvarā atzīmējās ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr pie ceturtās uzvaras piecās spēlēs tikusi Kolorado «Avalanche», kas savā laukumā ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) pieveica Anaheimas «Ducks». «Avalanche» izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas - kas tāds komandai nebija izdevies kopš pagājušā gada marta.

Smagu zaudējumu tikmēr piedzīvojusi Kalgari «Flames», kas savā laukumā ar 0:6 (0:1, 0:1, 0:4) piekāpās Otavas «Senators» vienībai.

Rietumu konferences kopvērtējumā ar astoņiem punktiem piecās spēlēs tagad atrodas «Avalanche» un Sentluisas «Blues», kamēr Austrumos ar tikpat punktiem visiem priekšā ir «Red Wings». Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar vienu punktu četrās cīņās ir Austrumu konferences vājākā vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu