Sprukts iemet divas ripas čempiones «Kurbads» graujošā uzvarā OHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Graujošu uzvaru «Optibet» Hokeja līgas (OHL) mačā sestdien izcīnīja pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība «Kurbads», kuras rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās ilggadējais valstsvienības uzbrucējs Jānis Sprukts.

«Kurbads» sestdien izbraukumā ar 9:2 (3:1, 4:0, 2:1) pārspēja hokeja skolu «Rīga».

Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva pieredzējušais Sprukts un arī Deivids Sarkanis, kamēr trīs rezultatīvas piespēles veica Toms Bluks.

35 gadus vecais Sprukts, kurš Latvijas izlases rindās spēlējis 12 pasaules čempionātos, kopš pievienošanās «Kurbads» komandai četros mačos guvis trīs vārtus.

Tikmēr citā mačā turnīra līdere «Mogo» sestdien savā laukumā ar 8:2 (4:0, 2:0, 2:2) apspēlēja «Prizma» vienību.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Andrejs Lavrenovs un Viktors Lobačevs, kamēr ar četrām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Edgars Kurmis.

Savukārt «Liepāja»/«Optibet» negaidīti pārliecinoši savu skatītāju priekšā ar 8:1 (1:0, 3:0, 4:1) sagrāva «Zemgale»/LLU vienību.

Liepājniekiem ar trim vārtiem jeb «hat-trick» atzīmējās Valters Freijs, kuram arī rezultatīva piespēle.

Pēc nedēļas Liepājas un Jelgavas komandas tiksies vēlreiz, aizvadot pārcelto spēli no pirmā apļa, ko neizdevās aizvadīt Jelgavas halles ledus kvalitātes dēļ.

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija «Optibet» kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā vairs nespēlē «Pārdaugava».

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīrā iekļūstot četrām labākajām vienībām, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu