Rīgas «Dinamo» mājas spēļu sēriju sāks pret Skudru, Daugaviņu un «Torpedo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas turpinājumā Rīgas «Dinamo» komanda svētdien «Arēnā Rīga» uzsāks piecu mājas spēļu sēriju, pirmajā no šiem mačiem tiekoties ar Pētera Skudras trenēto un uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienību. Mača sākums plkst. 17, un to tiešraidē demonstrēs TV6 kanāls.

Rīgas «Dinamo» iepriekšējās piecas spēles aizvadīja izbraukumā. To laikā izdevās pārtraukt 14 zaudējumu sēriju, pieveicot Slovākijas klubu Bratislavas «Slovan» ar 3:2 papildlaikā.

Savukārt šonedēļ rīdzinieki aizvadīja divas spēles, kurās abās piedzīvoti zaudējumi ar rezultātu 1:3 - trešdien pret «Torpedo» un piektdien pret Čerepovecas «Severstaļ», kas jau otrdien viesosies Rīgā.

Rīgas «Dinamo» zaudējis «Torpedo» iepriekšējos sešos savstarpējos mačos pēc kārtas. Kopumā abas komandas savā starpā tikušās 28 reizes. Rīdzinieki pamatlaikā uzvarējuši 5 mačus, bet Ņižņijnovgoroda 13 spēles.

Papildlaikā noslēgušies 4 dueļi, no kuriem 3 uzvarējis Rīgas «Dinamo». Arī pēcspēles metienos rīdzinieki bijuši veiksmīgāki par «Torpedo», izcīnot panākumu 4 no 6 savstarpējām spēlēm.

Rīgas «Dinamo» ar 8 punktiem pēc 21 aizvadītas spēles atrodas pēdējā vietā visā līgā. Rietumu konferencē rīdzinieki no pirmspēdējā vietā esošās Maskavas «Spartak» atpaliek par 13 punktiem.

«Torpedo» tikmēr 21 mačā izcīnījis 36 punktus, kas Rietumu zonā galvenā trenera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas komandu ierindo 4.vietā.

29 gadus vecais Daugaviņš šosezon 21 mačā atzīmējies ar 4 gūtiem vārtiem un 5 rezultatīvām piespēlēm. Uzbrucējs guva vārtus iepriekšējā mačā, palīdzot «Torpedo» ar 1:0 uzvarēt «Spartak».

Rīgas «Dinamo» mājas spēļu kalendārs:

  • 15.oktobris, plkst. 17 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Ņižņijnovgorodas «Torpedo»
  • 17.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Čerepovecas «Severstaļ»
  • 23.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Novosibirskas «Sibir»
  • 26.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Omskas «Avangard»
  • 29.oktobris, plkst. 17 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Minskas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu