Sotnieks atkal nonācis «Lada» savainoto spēlētāju sarakstā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Toljati «Lada» aizsargs Kristaps Sotnieks atgriezies savainoto spēlētāju sarakstā, informē sacensību rīkotāji.

Sotnieks pēc savainojuma izārstēšanas un septiņu spēļu izlaišanas ceturtdien atgriezās «Lada» komandas sastāvā, aizvadot maču pret Helsinku «Jokerit» un nospēlējot vairāk nekā 15 minūtes. Toljati vienība šajā cīņā piedzīvoja zaudējumu ar 0:4.

Tomēr tagad atkal latvietis ir atgriezies savainoto spēlētāju sarakstā, turklāt čempionāta rīkotāji informē, ka tur viņš būs vismaz līdz 6.novembrim.

Sotnieks šosezon piedalījies 14 spēlēs, kuru laikā guvis divus vārtus un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Tikmēr «Lada» vienība, kur par galveno treneri strādā latviešu speciālists Artis Ābols, ir Austrumu konferences pastarīte. Tā 21 spēlē iekrājusi 13 punktus un starp 14 šīs konferences vienībām ieņem pēdējo pozīciju.

Mazāk punktus līgā iekrājusi tikai Latvijas komanda Rīgas «Dinamo», kam ir astoņi punkti 22 mačos un pēdējā vieta Rietumu konferencē.

Nākamo maču «Lada» aizvadīs pirmdien, kad uzņems Maskavas apgabala «Vitjaz».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu