Cipulis uz Kontinentālā kausa turnīra laiku pievienojas «Kurbadam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionvienība hokeja klubs «Kurbads» panākusi vienošanos ar ilggadējo Latvijas nacionālās izlases hokejistu Mārtiņu Cipuli uz Kontinentālā kausa turnīra laiku, vēsta vienības mājas lapa.

36 gadus vecais Cipulis, ātrais labās malas uzbrucējs ar spēcīgo metienu, ir piedalījies 11 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs. Vairākas sezonas viņš aizvadījis Rīgas «Dinamo» komandā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, sekmējot vienības iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Iepriekšējās sezonas vidū Cipulis pievienojās Alpu hokeja līgas EHC «Lustenau», 18 spēlēs izceļoties ar sešiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Šajā Austrijas komandā spēlēja arī Gatis Gricinskis.

Cipuļa meistarība un starptautisko spēļu pieredze lieti noderēs hokeja klubam «Kurbads», spēkojoties ar Polijas, Ukrainas un Igaunijas vienībām Kontinentālā kausa izcīņas turnīrā par iekļūšanu nākamajā kārtā.

Pirmā spēle Kontinentālā kausa izcīņas turnīrā HK «Kurbads» jau piektdien, plkst. 19.30 pret «GKS Tychy».

Pirms divām nedēļām uz mēnesi «Kurbads» komandai pievienojās pieredzējušais centra uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš jau vairākus mačus aizvadījis Optibet Hokeja līgas (OHL) čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu