Kučerovs ar diviem vārtiem palīdz «Lighning» uzvarēt «Red Wings» hokejistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divus vārtus gūstot krievu uzbrucējam Ņikitam Kučerovam, Tampabejas «Lightning» komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 3:2 (2:0, 0:2, 1:0) uzvarēja Detroitas «Red Wings» hokejistus.

«Lightning» vienībai šī ir ceturtā uzvara pēc kārtas.

Viesi no Tampabejas pirmajā trešdaļā guva divus vārtus, kad izcēlās Tailers Džonsons un Kučerovs, tomēr otrā perioda laikā «Red Wings» izlīdzināja rezultātu, ar precīziem metieniem atzīmējoties Džastinam Abdelkeideram un Maikam Grīnam.

Uzvaru nesošos vārtus «Lightning» labā guva tieši Kučerovs, kurš tos iemeta 42.minūtē.

Līdz ar to 24 gadus vecais Kučerovs kļuvis vien par ceturto hokejistu pēdējo 30 gadu laikā, kurš guvis vārtus katrā no komandas pirmajām sešām jaunās sezonas spēlēm. Viņš ir pievienojies tādām zvaigznēm kā Mario Lemjē, Stīvs Aizermans un Kīts Tkačuks.

«Es tikai vēlos palīdzēt mūsu komandai. Uzvaras, ko tagad gūstam, krietni palīdzēs sezonas turpinājumā,» teica Kučerovs.

Ar septiņiem vārtiem sešos mačos Kučerovs pašlaik ir NHL otrais labākais snaiperis, atpaliekot vien no sava tautieša Aleksandra Ovečkina, kurš pamanījies izcelties jau deviņas reizes.

Tieši «Lightning» ar sešās spēlēs gūtiem desmit punktiem tagad kļuvusi par NHL līdervienību. Tā ir pirmā arī Austrumu konferencē, kur 15.vietu 16 komandu konkurencē ar trim punktiem ieņem latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres».

Tikmēr Rietumos vadībā ar deviņiem punktiem piecās cīņās atrodas Losandželosas «Kings».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu