Girgensons gūst savainojumu un nepabeidz spēli Lasvegasā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā trešdien piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvēta Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 4:5 izbraukumā papildlaikā atzina līgas jaunpienācējas Vegasas «Golden Knights» pārākumu. Latvijas uzbrucējs pirmajā trešdaļā, bloķējot metienu, guva savainojumu un spēli nevarēja turpināt.

Girgensons uz ledus atradās divas minūtes un 30 sekundes. Šajā laikā viņš metienus pa vārtiem neizdarīja, bloķēja divus pretinieku mestās ripas, zaudēja vienīgajā iemetienā un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles uzvarētāju nācās noskaidrot papildlaikā, kura ceturtajā minūtē precīzi meta Deivids Perons. Viņš guva savus otros vārtus mačā.

«Sabres» sastāvā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Raiens O'Railijs, pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Evanders Keins un Sems Reinharts.

Abām komandām šī bija pirmā tikšanās klubu pastāvēšanas vēsturē.

Girgensons līdz šim aizvadītajās septiņās spēlēs izcēlies ar vienu vārtu guvumu, divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir +2.

Nākamajā spēlē (naktī uz ceturtdienu) Bufalo hokejisti savu skatītāju priekšā spēkiem mērosies ar Vankūveras «Canucks» komandu.

Pēc aizvadītām septiņām spēlēm «Sabres» komanda ar iegūtiem četriem punktiem Austrumu konferences turnīra tabulas kopvērtējumā ieņem 14. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu