Rīgas «Dinamo» vārtsargs Kalniņš: Strādājām kā zirgi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā strādāja kā zirgi un pelnīti izcīnīja šosezon pirmo uzvaru savā laukumā, uzskata komandas vārtsargs Jānis Kalniņš.

Rīgas «Dinamo» otrdien «Arēnā Rīga» ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Čerepovecas «Severstaļ», izcīnot šosezon savā laukumā pirmo uzvaru deviņās spēlēs.

«Šodien strādājām kā zirgi. Domāju, uzvara bija pelnīta. Spēlē izlikām visu. Bija daudz momentu, daudz metām pa vārtiem un goli iekrita. Smuki vai mazāk smuki, bet trīs reizes ripa bija pāri līnijai, kas ir galvenais,» intervijā kluba mājaslapā sacīja Kalniņš.

Rīgas «Dinamo» labā mača pamatlaikā vārtus guva Denijs Kristo un Gunārs Skvorcovs, uzvaru pagarinājumā izrāva Miķelis Rēdlihs, bet Kalniņš atvairīja 19 no 21 pretinieku metiena.

«Otrajā periodā viņus [pretiniekus] nospiedām bez variantiem. Tad pieļāvām neuzmanības kļūdu aizsardzībā, kas mūs sarāva gabalos,» atzina rīdzinieku vienības vārtsargs.

Trešā perioda izskaņā Rīgas «Dinamo» aizsargs Guntis Galviņš pieļāva rupju kļūdu, pēc kuras mājiniekiem ļoti paveicās, jo pretinieka mestā ripa trāpīja pa vārtu stabu, līdz ar to «Severstaļ» neizdevās pamatlaika galotnē izraut uzvaru.

«Jā... Guntis parūpējās par viļņiem perioda beigās. Labi, ka tagad par to var pasmieties. Patīkami jau nav, ja redzi, ka pēkšņi skrien virsū uzbrucējs. Bet šoreiz viss bija kārtībā,» teica Kalniņš.

Rietumu konferences turnīra tabulā un visas līgas kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 10 punktiem 23 mačos ieņem pēdējo vietu, savukārt «Severstaļ» ar 33 punktiem 23 spēlēs ierindojas 8.pozīcijā Rietumos.

Rīgas «Dinamo» mājas spēļu kalendārs

  • 15.oktobris, Rīgas «Dinamo» - Ņižņijnovgorodas «Torpedo» 1:3
  • 17.oktobris, Rīgas «Dinamo» - Čerepovecas «Severstaļ» 3:2 - papildlaikā
  • 23.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Novosibirskas «Sibir»
  • 26.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Omskas «Avangard»
  • 29.oktobris, plkst. 17 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Minskas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu