Bļugers izceļas ar uzvaras vārtiem pagarinājumā AHL spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva uzvaras vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā, palīdzot Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai izcīnīt panākumu spēles pagarinājumā.

«Penguins» ar rezultātu 6:5 (3:3, 1:2, 1:0, 1:0) papildlaikā pieveica Lavālas «Rockets» komandu.

Bļugers šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu, savukārt pagarinājuma trešajā mačā viņš guva uzvaras vārtus.

Latvijas hokejistu atzina par mača otro spožāko zvaigzni. Par labāko spēlētāju kļuva Bļugera komandas biedrs Daniels Sprongs, kurš guva 3 vārtus un veica rezultatīvu piespēli.

Pašlaik 23 gadus vecais Bļugers šosezon AHL piecos mačos guvis vienus vārtus un veicis 2 rezultatīvas piespēles.

Citā mačā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» komanda ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2) piekāpās Leihaiveli «Phantoms».

Gudļevskis atvairīja 27 pretinieku metienus. Piektos vārtus «Phantoms» iemeta mača galotnē, kad latviešu vārtsargs jau bija nomainīts pret laukuma spēlētāju.

Pašlaik 25 gadus vecais Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis divas spēles, vidēji ielaidis 3,56 vārtus un atvairījis 86,5% pretinieku metienu.

Savukārt Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears» ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) zaudēja Milvoki «Admirals», taču latviešu aizsargs šajā mačā nespēlēja.

Kopvērtējumā «Penguins» ar sešiem punktiem piecās spēlēs ieņem ceturto vietu Atlantijas divīzijā, bet ar diviem punktiem sestajā pozīcijā seko «Sound Tigers», kamēr ar vienu punktu priekšpēdējo - septīto - vietu ieņem «Bears».

Uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Toronto «Marlies» komanda ar astoņiem punktiem piecos mačos ir otrā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar diviem punktiem trijās cīņās ieņem noslēdzošo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā sestā ar četriem punktiem četros mačos ir Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda».

Iepriekš šonedēļ Balcers izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet «Barracuda» ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) pieveica Stoktonas «Heat». Līdz ar to viņš četros mačos jau savācis vārtu guvumu un četras rezultatīvas piespēles.

Šie seši latviešu hokejisti starpsezonā piedalījās NHL klubu treniņnometnēs, taču tika nosūtīti uz fārmklubiem AHL. Tiesa, Dzierkals pagaidām joprojām nav atrodams «Marlies» pieteikumā, bet Bindulis vēl nav debitējis «Bears» rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu