Rīgas «Dinamo» mājas spēļu sēriju šodien turpinās pret «Sibirj»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas savā laukumā spēkiem mērosies ar Novosibirskas «Sibirj» vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Iepriekšējā cīņā Ģirta Ankipāna vadītā «Dinamo» komanda svinēja pirmo uzvaru šosezon savu skatītāju priekšā. Tā ar 3:2 papildlaikā pārspēja Čerepovecas «Severstaļ».

Tikmēr «Sibirj» hokejisti uz Rīgu devušies pēc uzvaras 3:2 savā laukumā pār Habarovskas «Amur». Pirms tam Novosibirskas klubs bija cietis četras neveiksmes pēc kārtas.

Pagājušajā nedēļā «Dinamo» pārtrauca sadarbību ar 23 gadus veco uzbrucēju Nikolaju Jeļisejevu. Vēlāk Krievijas medijos izskanēja informācija, ka Latvijas komanda tuvākajā laikā panāks vienošanos ar pieredzējušo krievu uzbrucēju Staņislavu Čistovu.

Šo sezonu 34 gadus vecais Čistovs iesāka Maskavas «Spartak» komandā, tomēr pēc viena mača tika nosūtīts uz Krievijas Augstākās līgas (VHL) vienību Voskresenskas «Himik», kur deviņos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš Čistovs KHL pārstāvējis Jaroslavļas «Lokomotiv», Jekaterinburgas «Avtomobilist», Čeļabinskas «Traktor» un Magņitogorskas «Metallurg» vienības.

Ceturtdien «Dinamo» uzņems spēcīgo Omskas «Avangard», bet svētdien paredzēta spēle ar principiālo pretinieku Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā Rīgas vienība ar 23 mačos iegūtiem 10 punktiem joprojām atrodas pēdējā vietā, kamēr «Sibirj» aizvadījusi par maču mazāk un ar nopelnītiem 29 punktiem ir 10. spēcīgākā komanda Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu