Rīgas «Dinamo» uzņems spēcīgo «Avangard» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta regulārās sezonas spēli šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar spēcīgo Omskas «Avangard». Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Iepriekšējā spēle savu līdzjutēju priekšā Rīgas komandai izvērsās gaužām neveiksmīgi. Vēl pamatlaika pēdējā minūtē «Dinamo» hokejisti pret Novosibirskas «Sibirj» atradās vadībā ar 2:0, bet šo pārsvaru neprata nosargāt un galu galā piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā.

Tikmēr «Avangard» vienība iepriekšējos četros mačos svinējusi trīs uzvaras. Uz Rīgu tā devās no Ņižņijnovgorodas, kur ar 2:1 apspēlēja Pētera Skudras vadīto un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto «Torpedo».

Šajā nedēļā «Dinamo» paziņoja par pieredzējušā krievu uzbrucēja Staņislava Čistova pievienošanos. Debiju Rīgas komandā viņš piedzīvos jau šajā mačā, spēlējot vienā maiņā ar savu tautieti Nikolaju Žerdevu.

Šo sezonu Čistovs iesāka Maskavas «Spartak» komandā, tad tika nosūtīts uz Krievijas augstākās līgas (VHL) - Voskresenskas «Himik», kur deviņos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

««Avangard» spēlē ļoti labi. Mums vienkārši ir jānotic. Šobrīd to, protams, ir grūti izdarīt. Ir tikai jāturpina smagi strādāt un nepieļaut muļķīgas kļūdas,» kluba mājas lapā citēts «Dinamo» somu aizsargs Ansi Salmela.

Mājas spēļu sēriju Ģirta Ankipāna trenētie hokejisti noslēgs svētdien ar maču pret principiālo pretinieci Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas. Jaunnedēļ «Dinamo» sāks trīs maču izbraukuma tūri.

«Dinamo» komanda joprojām ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā. Tā 24 spēlēs nopelnījusi vien 11 punktus. Savukārt «Avangard» 25 mačos iekrājusi 47 punktus un ieņem otro vietu Austrumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu