Girgensons pēc traumas atgriežas laukumā, taču «Sabres» cieš zaudējumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons pēc trīs spēļu pauzes, kas bija saistīta ar savainojumu, trešdien atgriezās laukumā, taču viņa pārstāvētā komanda Bufalo «Sabres» cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

«Sabres» komanda, kas uzvarēja savus iepriekšējos divus mačus, izbraukumā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:3, 1:1) piekāpās Kolumbusas «Blue Jackets».

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 37 sekundes. Uzbrucējs izcēlās ar trim spēka paņēmieniem, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

«Sabres» labā šajā mačā vienīgos vārtus guva Sets Grifits, savukārt «Blue Jackets» krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 34 pretinieku metienus.

Girgensons savainojumu guva pagājušajā nedēļā, kad viņš mačā pret līgas jaunpienācēju Vegasas «Golden Knights» pirmajā periodā centās bloķēt pretinieka metienu. Ripa spēcīgi trāpīja hokejistam un maču viņš nespēja turpināt.

Pašlaik 23 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 8 mačos, kuros izdevies atzīmēties ar vārtu guvumu, 2 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

«Sabres» komanda 11 mačos izcīnījusi 8 punktus, kas tai ļauj ierindoties 11.vietā Austrumu konferencē starp 16 konkurentēm. Tikmēr «Blue Jackets» ar 12 punktiem, kas sakrāti 9 mačos, ieņem 5.pozīciju Austrumos.

Austrumu konferences un visas līgas līdere patlaban ir Tampabejas «Lightning», kas 10 spēlēs savākusi 17 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu