Rīgas «Dinamo» aizsargs Stolerijs un atlaistais Pīterss iekļauti Kanādas izlases kandidātos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» aizsargs Karls Stolerijs un iepriekš no sastāva atbrīvotais vārtsargs Džastins Pīterss iekļauti Kanādas izlases sastāvā pirms novembrī gaidāmā pārbaudes turnīra.

Kanāda no 8. līdz 12.novembrim Somijā un Šveicē sacentīsies Karjala kausā, spēkojoties ar Šveici, Zviedriju un Somiju. Šis būs viens no sagatavošanās etapiem pirms Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, kur nevarēs piedalīties Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji.

Uz Karjala kausu Kanādas izlasē iekļauti vien četri hokejisti, kas šosezon spēlē Ziemeļamerikā, bet sastāvā dominē KHL vienību spēlētāji, kādi ir 15.

Jau augustā gan Stolerijs, gan Pīterss palīdzēja Kanādai turnīrā Sočos. Toreiz Pīterss divās spēlēs ielaida tikai vienus vārtus un tika uzskatīts, ka viņš ir ļoti reāls kandidāts dalībai olimpiskajās spēlēs.

Tomēr šo sezonu ļoti neveiksmīgi aizvada Rīgas «Dinamo» komanda, kas Pītersu atlaida un tagad viņš pārstāv Vācijas klubu Ķelnes «Haie».

Stolerijs šosezon Latvijas komandas sastāvā 25 mačos atzīmējies ar diviem vārtiem, piecām rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -4.

Sočos Kanādas izlases rindās bija arī Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Brendons Makmilens, kurš gan uz Karjala kausu vairs nav izsaukts.

Jau vēstīts, ka 4. februārī Rīgā paredzēta pārbaudes spēle starp Latvijas un Kanādas izlasēm. Tobrīd kanādieši būs jau gandrīz noslēguši gatavošanos olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu