Bļugers ar gūtiem vārtiem sekmē komandas uzvaru AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, palīdzēdams Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai izcīnīt uzvaru.

«Penguins» savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) pārspēja Hēršijas «Bears», kuras pieteikumā šoreiz nebija aizsarga Kristofera Binduļa.

Bļugers ar vārtu guvumu izcēlās otrā perioda 17.minūtē, kad panāca izlīdzinājumu 1:1.

Viņam šajā spēlē divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Šosezon Bļugers septiņās spēlēs guvis divus vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

Citā AHL mačā zaudējumu cieta latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda», kas savā laukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Sanantonio «Rampage».

Balcers šajā mačā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvijas uzbrucējam šajā sezonā septiņās spēlēs vieni gūti vārti, četras rezultatīvas piespēles un negatīvs lietderības koeficients -2.

Tikmēr divi latviešu vārtsargi Matīss Kivlenieks un Kristers Gudļevskis piektdien palika rezervē, bet viņu pārstāvētās komandas izcīnīja uzvaras.

Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» savā laukumā ar 7:4 (3:0, 1:2, 3:2) pārspēja Ontario «Reign». Kivlenieka konkurents uz vietu vārtos Breds Tīsens atvairīja 23 no 27 pretinieku mestajām ripām.

Savukārt Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» viesos ar 5:1 (2:1, 0:0, 3:0) apspēlēja Hartfordas «Wolf Pack». Kristofers Gibsons «Sound Tigers» vārtos atvairīja 23 no 24 pretinieku mestajām ripām un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Citā piektdienas cīņā uzvaru bez uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pieteikumā izcīnīja Toronto «Marlies», kas viesos ar 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) pārspēja Sirakjūsas «Crunch».

Kopvērtējumā «Penguins» komanda ar desmit punktiem septiņās spēlēs ieņem ceturto vietu Atlantijas divīzijā, bet ar sešiem punktiem sestajā pozīcijā seko «Sound Tigers», kamēr ar trim punktiem priekšpēdējo - septīto - vietu ieņem «Bears».

«Marlies» komanda ar 12 punktiem astoņos mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā «Monsters» ar septiņiem punktiem sešās cīņās ieņem trešo pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā septītā ar sešiem punktiem septiņos mačos ir «Barracuda».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu