«Golden Knights» hokejisti iemet 7 vārtus un izcīna 5. uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunpienācējā Vegasas «Golden Knights» komanda piektdien guva 7 vārtus un izcīnīja 5. uzvaru pēc kārtas.

«Golden Knights» ar rezultātu 7:0 (0:0, 4:0, 3:0) sagrāva Kolorādo «Avalanche». Par mača spožāko zvaigzni atzina zviedru vārtsargu Oskaru Dansku, kurš atvairīja visus 32 pretinieku metienus, aizvadot savu pirmo «sauso» maču.

Otrā perioda pirmajās 8 minūtēs «Avalanche» veica 10 metienus, kamēr pretinieki tikai vienu. Tomēr turpinājumā «Golden Knights» hokejisti trāpīja 4 no 6 metieniem, iegūstot pārliecinošu vadību.

Šajā mačā uzvarētāju rindās 4 spēlētāji izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli - Džeimss Nīls, Kodijs Īkins, Deivids Perons un Džonatans Maršesu.

«Golden Knights» komanda izcīnīja 8. uzvaru 9 spēlēs, kas ir jauns visu laiku labākais sezonas sākums NHL debitantēm.

Vegasas vienība ar 16 punktiem ieņem 3.vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, kur priekšā ar 17 punktiem ir Losandželosas «Kings» (10 spēles) un Sentluisas «Blues» (11 spēles).

Austrumu konferencē un visas līgas kopvērtējumā līdere ar 19 punktiem pēc 11 mačiem ir Tampabejas «Lightning», savukārt latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar 8 punktiem 11 mačos ir pirmspēdējā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu