Rīgas «Dinamo» šodien tiekas ar pārliecinošo KHL līderi SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmo no trim spēlēm izbraukumā šodien Sanktpēterburgā aizvadīs šosezon neveiksmīgi spēlējošā Rīgas «Dinamo» komanda, kas tiksies ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienību SKA, kuru vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Spēle sāksies plkst. 18.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Ģirta Ankipāna vadītā «Dinamo» komanda pēdējās četrās spēlēs tikusi pie punktiem. Iepriekšējā mačā Rīgā ar 1:2 papildlaikā nācās atzīt Minskas «Dinamo» pārākumu. Šo spēli klātienē skatīties bija ieradies Znaroks.

SKA hokejisti guvuši piecus panākumus pēc kārtas. Zvaigznēm bagātā komanda šajā sezonā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu pamatlaikā.

«Izbraukums nebūs viegls. SKA izcīna ļoti daudz uzvaru. Mājās ar viņiem labi pacīkstējāmies, tagad pienācis laiks darīt visu iespējamo, lai parādītu labu sniegumu Sanktpēterburgā. Pret tik spēcīgām komandām vienmēr centies sevi parādīt no labākās puses,» kluba mājas lapā citēts «Dinamo» aizsargs Karls Stolerijs.

Pirmo reizi šajā sezonā abas komandas spēkiem mērojās 6. septembrī Rīgā. Toreiz uzvaru ar 3:1 svinēja SKA vienība.

Līgas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī atrodas uzreiz divi SKA spēlētāji - Iļja Kovaļčuks un Ņikita Gusevs, kuri katrs nopelnījuši pa 35 rezultativitātes punktiem. Sergejs Širokovs iekrājis 29 punktus, bet Pāvela Dacjuka kontā ir 27.

Arī KHL labākais vārtsargs pārstāv SKA rindas. 21 gadu vecais Igors Šestjorkins līdz šim aizvadītajās 18 spēlēs, kurās devies laukumā, savos vārtos ielaidis vien 1,41 ripu un atvairījis 94,7% pretinieku metienus. Četrreiz viņš palicis nepārspēts.

«Dinamo» sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 14 punktiem (8+6) ir Miks Indrašis.

Rīgas «Dinamo» sastāvs trīs spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš, Mantas Armalis un Antons Naumovs;

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle;

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Staņislavs Čistovs, Emīls Ģēģeris, Georgs Golovkovs, Miks Indrašis, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Savainojumu dēļ mājās palika uzbrucēji Koltons Gilīss, Vitālijs Pavlovs, Ņikita Jevpalovs un aizsargs Aleksandrs Jerofejevs.

Līdz šim SKA ar «Dinamo» spēkiem mērojušās 31 reizi, kurā 20 mačos pārāka bijusi spēcīgā Krievijas komanda.

Izbraukuma tūres turpinājumā «Dinamo» spēlēs pret Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo» (ceturtdien) un Jaroslavļas «Lokomotiv» (sestdien).

Rīgas vienība joprojām ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā. Tā 26 mačos iekrājusi vien 14 punktus, kamēr SKA aizvadījusi par divām spēlēm vairāk un ar nopelnītiem 76 punktiem ir pārliecinoša KHL līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu