Pēc mača apkalpošanas Rīgā KHL tiesnesis Maskavas lidostā atrasts bezsamaņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Atgriežoties Krievijā pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēles tiesāšanas Rīgā, Šeremetjevas lidostā bezsamaņā atrasts līgas tiesnesis Pāvels Komarovs, vēsta Krievijas mediji. Viņš pagājušajā nedēļā apkalpoja Rīgas «Dinamo» un Omskas «Avangard» spēli.

43 gadus vecais Komarovs caur Šeremetjevas lidostu bija ieplānojis doties uz mājām Ņižņijnovgorodā. Tomēr tiesnesis līdz lidmašīnai netika, un viņš lidostā atrasts ar smagu galvas traumu. Bijušais hokejists, tagad tiesnesis, bijis bezsamaņā.

Incidents noticis piektdien. No lidostas Komarovs smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Pulksten 15.00 tiesnesis ieradies Šeremetjevas lidostā, no kurienes viņam plkst. 16.30 bija plānots tālāk doties uz Ņižņijnovgorodu. Viņa sieva Jekaterina vairākas reizes sazvanījusies ar dzīvesbiedru un neko dīvainu vai aizdomīgu sarunās nav manījusi. Telefonsarunā viņš sacījis, ka lidostas VIP zonā saticis kolēģi - pazīstamo tiesnesi Sergeju Kulakovu, ar kuru runājis laikā no plkst. 15.35 līdz 15.50. Pēc tam viņi šķīrušies, jo devušies katrs savā virzienā.

Ārsts nav pārliecināts, ka Pāvels paklupis un sasitis galvu. Tiesnesim konstatēta atvērta galvas-smadzeņu trauma, kas varētu būt saistīta ar kāda priekšmeta sitienu pa galvu.

«Pēdējo reizi Pāvels piezvanīja plkst. 16.10, teica, ka jau ar autobusu dodas uz lidmašīnu. Ja viņš būtu bijis ar kādu kopā, viņš man to noteikti pateiktu. Mēs vienojāmies, ka tad, kad atlidos, viņš man piezvanīs un es došos viņam pretī. Ja viņš nedevās uz lidmašīnu, tad kāpēc viņu nesāka meklēt? Ja viņš neaizlidoja, tad viņa bagāžai vajadzēja lidot uz Ņižņijnovgorodu, bet man to atdeva Šeremetjevas lidostā. Sanāk, ka somu no reisa izņēmuši. Vīrs vienmēr lido biznesa klasē, un biznesa transfērs atšķiras no parastā. Kāpēc viņš devās kopā ar citiem cilvēkiem uz lidmašīnu autobusā?» jautā Jekaterina Komarova.

KHL galvenais tiesnesis Aleksejs Aņisimovs pastāstīja, ka Komarova dzīvībai briesmas nedraud. Tuvākā mēneša laikā viņš netiks norīkots tiesāt spēles.

«Tiesnesis Pāvels Komarovs šobrīd atrodas slimnīcā. Mums nav informācijas, kas tieši noticis. Varu apstiprināt, ka galvas trauma nav gūta spēles laikā. Tuvākā mēneša laikā viņš spēles netiesās,» portālam «championat.com» sacīja KHL preses dienestā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu