Aizsargs Bindulis no AHL nosūtīts uz ECHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lssulakers.com

Latviešu aizsargs Kristofers Bindulis no Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienības Hēršijas «Bears» izpelnījies pazeminājumu uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Dienvidkarolīnas «Stingrays».

Pašlaik 22 gadus vecais Bindulis šosezon AHL čempionātā aizvadījis tikai vienu spēli, kad zaudējumā ar 0:5 pret Rokfordas «IceHogs» izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latviešu aizsargs martā noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas «Capitals» un sākotnēji tika nosūtīts uz «Bears», kur gan nepiedalījās nevienā spēlē, jo esot bijušas problēmas ar dokumentu nokārtošanu. Toties hokejists pievienojās Latvijas izlasei, iekļūstot sastāvā dalībai pasaules čempionātā, piecos mačos ar rezultativitāti gan neatzīmējoties.

Savukārt pirms šīs sezonas Bindulis bija «Capitals» treniņnometnē, bet nepiedalījās nevienā pārbaudes mačā, pēcāk izpelnoties nosūtījumu uz AHL.

Iepriekšējo sezonu Bindulis pavadīja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, kur 28 spēlēs izcēlās ar vieniem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

«Stingrays» jauno ECHL sezonu iesākusi ar uzvarām visās četrās spēlēs, kas tai ar astoņiem iegūtiem punktiem Dienvidu divīzijā ļauj atrasties otrajā vietā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu