Edgars Kulda saņēmis diskvalifikāciju par pārkāpumu KHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas uzbrucējam Edgaram Kuldam diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist nākamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» spēli, lēmusi līga.

Otrdien, kad rīdzinieki līdzīgā mačā ar 2:3 piekāpās līgas līderei Sanktpēterburgas SKA, Kulda jau pirmajā periodā saņēma lielo noraidījumu uz 5+20 minūtēm par sitienu ar celi. Savukārt tagad līga lēmusi sodu atstāt nemainīgu, turklāt papildus Latvijas spēlētājam piešķirt spēles diskvalifikāciju un naudas sodu.

Līdz ar to Kulda nevarēs doties laukumā ceturtdienas spēlē, kurā rīdzinieki viesosies pie Maskavas «Dinamo» komandas, kurā šobrīd no traumas atlabst uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Šajā sezonā Kulda 16 spēlēs atzīmējies vien ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Rīgas «Dinamo» komandai šobrīd ir divu zaudējumu sērija, lai arī tā pēdējā laikā rādījusi krietni saturīgāku sniegumu nekā sezonas sākumā. Rīgas klubs ar 14 punktiem 27 mačos ir ne tikai konferences, bet arī visas līgas pēdējā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu