Girgensona pārstāvētā «Sabres» ar grūtībām nosargā uzvaru pār NHL pastarīti «Coyotes»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ceturtdien mača beigās ar grūtībām nosargāja uzvaru cīņā pret Nacionālās hokeja līgas (NHL) pastarīti Arizonas «Coyotes».

«Sabres» viesos guva panākumu ar rezultātu 5:4 (1:1, 2:0, 2:3), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Cīņas 52.minūtē Bufalo komanda izvirzījās vadībā ar 5:1, taču atlikušajā laikā ielaida trīs ripas, no tām pēdējo 52 sekundes pirms trešā perioda noslēguma. «Coyotes» vienība šosezon 14 mačos ir uzvarējusi tikai reizi, esot pēdējā vietā visā līgā.

Girgensons, kurš darbojās «Sabres» trešajā uzbrucēju virknējumā, spēlēja 15 minūtes un 19 sekundes, izdarīja vienu metienu, pārtvēra vienu ripu un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Šosezon latvietis desmit mačos ticis pie vārtu guvuma, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Uzvarētājiem divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva Benuā Pulio, kurš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni, kamēr Kails Okposo izcēlās ar vienu precīzu metienu un vienu rezultatīvu piespēli, bet Raiens O'Reilijs trīs reizes asistēja partneriem. «Sabres» labā vārtus guva arī Evanders Keins un Sets Grifits.

Viesi pēc diviem periodiem bija vadībā ar 3:1, bet noslēdzošajā spēles daļā iemeta vēl divas ripas, Keinam izceļoties mazākumā. Tomēr no pārliecinoša panākuma beigās nekas nesanāca, jo «Coyotes» septiņu minūšu laikā trīs vārtus atguva, taču izglābties nepaguva.

«Pārtraucām rādīt to spēli, kas pirms tam deva rezultātu, beigās paši sev gandrīz iešaujot kājā,» pēc mača neapmierināts ar pēdējām minūtēm bija uzvarētāju galvenais treneris Fils Hauslijs.

«Sabres» pēdējās 11 savstarpējās spēlēs ar «Coyotes» komandu uzvarējusi astoņas reizes.

Bufalo vienība ar desmit punktiem 13 spēlēs ieņem 14.vietu starp 16 Austrumu konferences komandām. Tikmēr «Coyotes» ar trim punktiem 14 mačos ir pēdējā Rietumu konferencē.

Nākamo spēli «Sabres» aizvadīs sestdien, viesos tiekoties ar Dalasas «Stars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu